Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
300 bıle fazla , 100 lıraya yaptırdım ben, toplam harcanan fılm hesap etsen 20 lıra var yok, ıscılıkden cok alıyorlar...

300e yaptırıcam demedimki kralını yapacaklar dedim:)

yanlız şunu anladım yıkamaya anahtar bırakıp gitmiycen. bi tane c4 var içine ettiler, canını okudular arabanın. benim arabama bunu yapacaklar valla çıngar çıkar burda

ne bılım yapacaklar dıyınce yaptırcan sandım ama genelde ılk olarak bı 300 dıyolar .... anahtarı verınce ne oldu kı turmu attılar arabayla ?

el elin eşeğini ıslık çalarak bağlarmış. su tuttuğu tabanca varya savururken kaç olduğu arabaya vurduğu. az uzaktan tutsa su gitmiyor sanki. adamın arabası gri ona mı güveniyor ne

c4 u bılmem ama bızım astranın koltuklarında su leke bırakıyor, degdırmemek lazım degsede kurutmak sart.. yabancı adam malına bakmaz zaten hıkayeden emanet alıyorlar, ben ıstanbulda ıspark tarzı park yerlerınde bıle bazıları anahtar ıstıyor, ben gercekden cekınıyorum bırsey olur dıye..tanımadıgımız adamlara anahtar verıyoruz adam alsa goturse gıttı araba bırde kaskodan bırsey talepde edemeyız..

anahtarı kimseye vermem valla kimse kusura bakmasın. bayan halimle gelirim sanayide yıkatırım da bakımınada kendim giderim. yaklaşıek 5 sene oldu hep altımda bi araba var şükür kimseye de bayanım yapamam demediç sefasını sürüyorsan cefasını da çekeceksin. o sebep anlamam iki adım yol yürümemek için vale gibi otoparkçıya falan anahtar bırakanı

aynen ama bazı yerlere gıdınce kapıda dırek vale duruyor kendı gelıp alıyor anahtarı o sırada da ortama uymak zorunda kalıyorsun ama hıc haz etmem baskasına vermeyı , guvenemıyorum arkadas bır turlu..

bu netimde durmadan düşüyor @

valla ben vodafone kullanıyom düştüğü kalktığı yok

Geri