Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın geçiyorsak sarıyer e , 4-5-6 gibi uyar ... Arabalara bi cila cekerız erkenden :) temiz cekerız resimleride

tamam banada uyar eğer geçersen hbr ver o zaman ben uyarım sana

ohoo sizde vur dedik öldürdünüz ne bu acele ya:sorry: buluşucaksınız parlak parlak astralarla resminizi koyacaksınız ondan sonra yanacam derdime ve başlayacam iü ye sövmeye :D

ohoo sizde vur dedik öldürdünüz ne bu acele ya:sorry: buluşucaksınız parlak parlak astralarla resminizi koyacaksınız ondan sonra yanacam derdime ve başlayacam iü ye sövmeye :D

Yarın işin var mı ? 4-5-6 saatlerı arası ?

Yarın işin var mı ? 4-5-6 saatlerı arası ?
3te maçkada annemi bi nikaha yetiştirecem sonra alacam oradan tekrar eve gelecez:sorry: sarıyer bana ters kalıyor bu durumda:sorry: + yaklaşan sınavlar biriken konular.. ufaktan yol almam lazım yoksa bayram bana epey patlayacak:(

3te maçkada annemi bi nikaha yetiştirecem sonra alacam oradan tekrar eve gelecez:sorry: sarıyer bana ters kalıyor bu durumda:sorry: + yaklaşan sınavlar biriken konular.. ufaktan yol almam lazım yoksa bayram bana epey patlayacak:(

Öyle diyorsan öyledir :) Bir dahakınede bırlıkde yaparız :)

arkadaşlar bu Lastik Arıza Göstergesi ne işe yaramaktadır.Yani 3 saniye basılı tutuyosun lastik basıncını algılıyor.ancak lastik basıncı kaç kere düşmesine rağmen bana bilirim olmadı.

iyi geceler garaj

aynı şeyi bugün çivrilden uşağa dönerken ben hissettim gri siyah gri şeklinde bütün yolu geldik sanırım onlar denizliden beraber geliyorlardı ben araya kaynak oldum:) kardeş kardeş bütün yolu geldik:)

SENEM ablacm sen çivrildemisin ya

nerye geliyorsunuz saryewr tarafında astra H gelcekse yeni koyde her gece sahıle çıkan bi arkadaş var :D bayagı havalı full modıfıye aracı var bızı gorurse gelır mutlaka:D

gel sende dostum seni de bekleriz

Geri