Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakında ben de aranızda olacağım. aracın parasını verdim ama teslimat haftaya. plaka işlemlerimi kendim yaptırmak zorunda kaldığım için:(

sıkmayın canınızı gelır aracınız , sımdıden hayırlı olsun kazasız belasız surusler :)

1-ern1402---------Eren Biçer----------------Astra CDTİ
2- emre16 ---------Emre Koncuk-------------Astra 1.6
3- BeYaZaTLı-------Yusuf ÖNGÜN------------Astra 1.3 CDTİ Essentia
4- UuR__----------- Uğur Temel-------------Astra 1.4
5-mssrblt------------musa bulut--------------Astra h hb cdti
6-cankazancı--------Can KAZANCI ----------ASTRA 1.3 CDTI
7-erolckmk ----------Erol Çakmak -----------Astra h 1,4 (easytronic)
8-patriot----------Erim Vatansever-------Astra H CDTI
9-SAFA2344-------Safa SAR---------astra h enjoy elegance 1.6
10-seboist55-------Bilgehan kara------astra h essentia 1.6
11-omer84---------Ömer ÖZEN--------Astra H 1.3 CDTİ
12-zidnok --------Fatih YILDIRIM-----Astra Hb Essentia 1.3 Cdti
13-hsnmsn--------Hasan Kılınç-------Astra H 1.6 hb Twnprt Enjoy
14-onur1971-------Onur ------ Astra 1.3 Cdti-Cosmo
15-king_ozgur-----Özgür ÖZ-----Astra H HB 1.6 Elegance
16-salmastras------Serkan A.------Astra G HB 1.6 Elegance
17-korkutsuvag-----Korkut Şuvağ------New Astra enjoy plus 1.4
18- tolhauslu06---- Tolga Uslu----- Astra H 1.3 Cdti

güncel

beni de ekle listeye aga. Astra G Edition HB

ya temizlerim ve temizledikten sonra oturup karşısında biraz seyrederim bütün sıkıntım geçer...

ya temizlerim ve temizledikten sonra oturup karşısında biraz seyrederim bütün sıkıntım geçer...

Bende cok arabalarla ugrasıyorum temız arabayı 50 defa temızlerım ama artık bır yerden sonra gına geliyor :) yeter be daha demin temizledim seni diyor insan ama olsun arabayı sevdıkden sonra problem degıl , siyah renginde cevreden dıkkat cekmesı baska oluyor ..

Bende cok arabalarla ugrasıyorum temız arabayı 50 defa temızlerım ama artık bır yerden sonra gına geliyor :) yeter be daha demin temizledim seni diyor insan ama olsun arabayı sevdıkden sonra problem degıl , siyah renginde cevreden dıkkat cekmesı baska oluyor ..

aynen öyle benim küçüklüğüm araba yıkamakla geçti. babam galericiydi. ordan alışığım ve boş günümü sevdiğim arabamı temizlemekle geçirmek bir zevk veriyor bana. dışardan bakınca hakikaten insan bir daha bakıyor siyah astraya.

aynen öyle benim küçüklüğüm araba yıkamakla geçti. babam galericiydi. ordan alışığım ve boş günümü sevdiğim arabamı temizlemekle geçirmek bir zevk veriyor bana. dışardan bakınca hakikaten insan bir daha bakıyor siyah astraya.

kesinlikle öyle, enteresan bır cekıcılıgı var bırde 17lık BBS jant olsa üzerinde siz o zaman görün :)

Geri