Opel astra hb garaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Garaj canlanmıs en sonunda bende gerı donebıldım :)

iyi günler garaj.

bence pekte hoş olmamış. hasta oluncak bi araçta değil. gayet stock araç resimlerden gördüğüm kadarıyla. tek çıkış egzozlarda güzel modeller var araçlarımıza yakışan.

Hoşuma Giden O Stock yanı Orjınal Duruyor Fazla Ek Mek Olunca Bende Soğuyorum Aracın Orjınallığinden Hıc Bısey Gotürmemiş

aracı stock ıstıyorsan ek yapıcaksın araca. ama şu ön eki kaba olandan değil. daha düzgün modeli var ondan olucak takıcaksın 17-18 jantını bi de basıcan tatlı biçimde al sana stock ve gösterişli astra. aslında araçlarımıza yapılcak ve yapıldıgında güzel göstercek o kadar çok imkan var ki.

garajda cok sessiz bu aralar

Shell V Power Disel + GTL Allah razı olsun diyeceksınız :D arbaya resmen 1 vites kazandırıyor 2le çıktıgm yerı 3 le bagrtmadan cıkabılıym ve seat leona kafa tutabılecek bı kalkış yapabılıyorm :D Tek sorun Bi dizellin litresini 3.30 TL olması :D

Shell V Power Disel + GTL Allah razı olsun diyeceksınız :D arbaya resmen 1 vites kazandırıyor 2le çıktıgm yerı 3 le bagrtmadan cıkabılıym ve seat leona kafa tutabılecek bı kalkış yapabılıyorm :D Tek sorun Bi dizellin litresini 3.30 TL olması :D

meraklandırdın beni.denemem lazım ama dünde fullemiştik depoyu:)

evet gtl koyunca gercekden performans artısı oluyor, bir kac kez koymustum araba cok atik oluyordu.

Selam garaj !! ne bu suskunlukkkkkkk

Geri