opel astra hakkında.

emrahd

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
11
Tepki puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
İyi günler..Opel astra classic III almayı düşünüyorum..1.4 ve 1.6 motor seçenekleri arasında kararsız kaldım.1.4 bazen yetmiyor diyorlar o kafamı karıştırdı..yakıt konusunda pek fark olmadığını duydum.bu iki motor arasından hangisini tercih etmeliyim ve neden? Yakıt tüketimi km de yaklaşık ne kadar? Ayrıca easytronic şanzımanda bulunan yokuş kalkış desteği(HSA) ve ESP gibi bazı seçenekleri normal motor seçeneğine eklettirebilir miyiz?son olarak Opel easytronic konusunda ne kadar başarılı ve 1.4 motor bu konuda yeterli midir?bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
 

laruno

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
2 Ara 2010
Mesajlar
23
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Siteyi ziyaret et
selamlar,

ben Aralık ayında aldım classic III essentia+konfor paket, 1,3 cdti easytronic aracımı... Araçtan donanım açısından gayet memnunum, gerçekten full bir araç :) 1,3 motor 90 hp motor ise yaklaşık 1300 kg olan bu aracı gayet iyi kaldırıyor ;) easytronic şanzıman kullanan bazı arkadaşlar, bu vitesin kendini rahat sürme isteği yüzünden hep ağır devirlerde kullandırtmak istiyor, yani 85-90 km hızda giderken 6. vitese atıyor, ve motor pek de rahat gitmiyor.. bir tıkla 5. vitese çekip çok keyifli bir yolculuk yapabiliyorsunuz. Yani bu motor bu aracı kaldırmıyor diyenler aslında pek de şoförlüğü bilmeyenler bence.. (sözüm meclisten dışarı) :)
şimdi kafanı karıştırıcak bir şey söylemek istemem aslında ama benim bir şansım daha olsa sanki düz vites alırdım gibime geliyor ;) bence deneme sürüşü yap, öyle karar ver :)
 

patriot1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
22 Tem 2007
Mesajlar
2,529
Tepki puanı
1
Puanları
0
Yaş
33
Siteyi ziyaret et
HSA ve ESP easytronicle birlikte gelir. Manuel vites olan araçlara eklenemiyor.
 
Üst