opel astra hakkında bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crskrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadas ben zaten corsa c kullanıcısıyım opelden memnunum karsımızda oturan bır amcada 1999 model astra var g kasa cd modelı bordo renk ve 72bınde en ufak bır kazası nede boyası var amca memlekete yerlesmek ıstedıgınden aracını satmaya karar verdı ve 13bın lıra ıstıyor babamda arac temız dıye almayı dusunuyor astra g kasa nasıl bır aractır kronık sorunları varmı bır sorun cıkartırmıı kullananlar bılenler fıkırlerını paylasırlarsa sevınırm

Bildilk bir araç ve 13 bin lira. Durduğunuz hata :D En kötü senaryoyu yazsak ileride arızalar verse toplam 1000TL civarında araba adam edilir bence .

sahibindene bak piyasanın yaklaşık 4000 lira altında olduğunu görüsün kaçırılmaz bence.

şaka yapıyorsun herhalde

arac cok dırı ve daha orjınal dısk ve balataları duruo ustunde el frenını hıc kullanmamıs ve en ufak bır sorunu yok bordo renk benımde hosuma gıttı arac ama yası bıraz dusunduro benı tekrar satmya kalksam bı 2 3 sene sonra sıkıntı cekermıyım sahıbındene baktım 16 dan asagıya bulamadım ve en az 2 parca boyalı alınacak bır arac mı kararsızım

Astra kolay satılan araç. Hele ki sen ucuza alıyorsun. 2-3 sene sonra en kötü aldığın paraya satarsın :)

üç sene önce aldığım araba bu gün daha fazlasını ediyor. astra g opelin efsane aabalarından biri olmaya adaydır.

arac cok dırı ve daha orjınal dısk ve balataları duruo ustunde el frenını hıc kullanmamıs ve en ufak bır sorunu yok bordo renk benımde hosuma gıttı arac ama yası bıraz dusunduro benı tekrar satmya kalksam bı 2 3 sene sonra sıkıntı cekermıyım sahıbındene baktım 16 dan asagıya bulamadım ve en az 2 parca boyalı alınacak bır arac mı kararsızım

o kadar artısı varken düşündüğün şeye bak ;)

Eğer almayacaksan adamın telefonunu bana ver ben 2.ci olarak alayım:D
Şaka değil ciddiyim.

Geri