opel astra h yakıt sorunu 1.3 cdtı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan_730
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimle tartışmak mı? Sen ve ben.

Önce benim bilgi seviyeme gelirsin sonra seninle tartışırım. Zaten imzandaki resim herşeyi anlatıyor.

Yorumsuz.

Sen nesinki zeka ve bilgi seviyesinden bahsediyosun?İmzadaki araçta türkiyeye sınırlı sayıda gelmiş olan özel üretim Mercedes ML270 ve kendisi amcamındır sadece plakasını göstermek istemediğim için kapattım bunun zekayla ne alakası var?Bana bunlarla gelip zekadan bilgiden bahsediyosan evet aynı seviyeye gelmemiz için çok uğraşmalısın..

Linklere üşenmeden baktım. Sen bu konuları okuduğuna eminmisin yoksa bizle dalgamı geçiyorsun anlamadım :D

4. ve 5. linkler zaten benzinli 1.6 astra j değerleri. :D

İlk 2 konudan 2. si benim . 1 ve 2. konudaki değerler şehiriçi değerleri.Ş.içi 6 litre ve 5 küsür litreler göze çarpıyor. Şehiriçi bu değerler fazla geldi sana herhalde. Yada konuyu okumadın :)

3. konuda efekadefe nikli üyenin şehirdışı 6.4 bir değeri var itanbul sivas arası . Aşağısını okuduysan Yol bilgisayarındaki ortalama hızı 167 kmh lduğunu belirtmiş. 167 kmh bir değerle hemde ortalama bir değerle 6.4 litre fazla olduğunu düşünüyorsan bu hızla focusun değerlerini bekliyorum. :)

Sen nesinki zeka ve bilgi seviyesinden bahsediyosun?İmzadaki araçta türkiyeye sınırlı sayıda gelmiş olan özel üretim Mercedes ML270 ve kendisi amcamındır sadece plakasını göstermek istemediğim için kapattım bunun zekayla ne alakası var?Bana bunlarla gelip zekadan bilgiden bahsediyosan evet aynı seviyeye gelmemiz için çok uğraşmalısın..

fatih bey once recep bey ve alpay beye laf soylemissin uzun cumlelerle ve uslupla ilgili olarak resmen hakaret etmissin sonrada seviyeden bahsediyorsun, objektif olarak bakarsak burada laftan anlamayan yazilanlari okumayan tek kisi sensin kusura bakma :confused:

sana ford ile basarilar az yak cok bin biz opelden ve yakidindan memnunuz ki opel kullaniyoruz ve burdayiz...

Son düzenleme:
Linklere üşenmeden baktım. Sen bu konuları okuduğuna eminmisin yoksa bizle dalgamı geçiyorsun anlamadım :D

4. ve 5. linkler zaten benzinli 1.6 astra j değerleri. :D

İlk 2 konudan 2. si benim . 1 ve 2. konudaki değerler şehiriçi değerleri.Ş.içi 6 litre ve 5 küsür litreler göze çarpıyor. Şehiriçi bu değerler fazla geldi sana herhalde. Yada konuyu okumadın :)

3. konuda efekadefe nikli üyenin şehirdışı 6.4 bir değeri var itanbul sivas arası . Aşağısını okuduysan Yol bilgisayarındaki ortalama hızı 167 kmh lduğunu belirtmiş. 167 kmh bir değerle hemde ortalama bir değerle 6.4 litre fazla olduğunu düşünüyorsan bu hızla focusun değerlerini bekliyorum. :)

Yazdıklarımda ben yakıt tüketimini şehir içi şehir dışı olarak ayırmadım..ortalama tüketim 4.6 dedim bizim şirketteki araçta..Ve bu değer ölçüldüğünde araç istanbul - tekirdağ tekirdağ-malkara yapmıştır yaklaşık 300km yol ve hızının 140ın altına inmediğini söylüyor aracın sahibi..Ama yinede istiyorsanız birdahaki sefere resimlerini alırım sizin için..

fatih bey once recep bey ve alpay beye laf soylemissin uzun cumlelerle ve uslupla ilgili olarak resmen hakaret etmissin sonrada seviyeden bahsediyorsun, objektif olarak bakarsak burada laftan anlamayan yazilanlari okumayan tek kisi sensin kusura bakma :confused:

sana ford ile basarilar az yak cok bin biz opelden ve yakidindan memnunuz ki opel kullaniyoruz ve burdayiz...

Alpay Bey'e karşı ters bişey söylemedim..yazdıklarımı tekrar okudum Şahsına yapılmış yanlış bi hareketim yok..Fakat Recep76 Nickli üye ile olay şahsileşmeye başladı..Yanlış cümleler kuruyor..Şahsına daha fazla cevap verecek değilim..

Size gelince adınıza sevindim..Çünkü buradaki çoğu üye aracından memnun fakat yakıttan memnun değil.Cebinde parası olan yakıtı zaten dert etmiyor..
Opeli Forddan çok sevmeseydim Ford arıyor olurdum Opel'i sevmem ortada bi sorun olduğu gerçeğini kapatmaz değilmi?

Fatih Bey,

"sizde kendinizi kandırın gidin bayır aşağı 0 göstertin çekin..Bakar bakar aracım yakmıyo dersiniz" lafiniza ayni uslup ile cevap vermedigim icin seviyeyi koruduk. Ama sizi idare etmek zorunda degiliz. Ismail Bey'in size anlatmak istedigi mevzu bu.

Tesekkurler,

Ben onu şahsınıza yazmadım..Ben burda hiçbizaman Opel bu verileri yakalayamazda demedim bi arabaya yaktıran şoförüdür..Ama kolay kolay az yakmıyo bu araç az yaksaydı forumda bukadar konu olmazdı değlmi?
Sizde bunun düzelmesini istemezmisiniz?
Ayrıca ben kimseye beni idare etsin demiyorum..Etmek zorundada değilsiniz sonuçta babanızın oğlu değilimki bana karşı bi zorunluluğunuz olsun..

Başından beri tek derdim biz bu arabayı 1.3 Cdtı ekonomiktir diye alıyoruz değilmi?Kendi parasını çıkartmasını bekleriz,bir arabaya 38.000TL veriyorsak o arabadan çok şey bekleriz hatta..Olmuyosa bi yerde sorun var demektir bizim amacımızda bu sorunu bi şekilde duyurmak değilmi?Bendeki hata size sadece bir ford la bir tek resimle gelmek..

Fatih Bey,

Size 2008 senesinde (ki siz kabul etmiyorsunuz yine) acilmis olsa da icinde detayli anlatilmis ve fotograflariyla desteklenmis aciklama sunuyorum olmuyor, diger bir arkadasimiz video'lu ornek veriyor olmuyor; diyorsunuz ki bu video youtube'dan, buradan degil, olmaz...

Ben ve benim gibi dusunen arkadaslarim, sizin sahibi olmadiginiz, tecrubesini yasamadiginiz bu arabanin destekcisiyiz ve begendigimiz bu arabaya, tarafinizdan haketmedigi yorumlarin yapiliyor olmasi bizleri rencide etmekte.

Tecrube etmediginiz bir durum hususunda, (aciklamali fotograflarla, videolarla ve bilimsel fabrika testleri ile size tatmin edici cevaplar veriyor olmamiza karsin) 3. kisilere dayanarak muhalefete devam ediyor olmaniz, egonuzu kiramamanizdan kaynaklandigini dusundurtmeye surukluyor.

NOT: O lafi sahsima soylemediginizi belirtiyorsunuz, demecinizi tekrar yaziyorum: "sizde kendinizi kandırın gidin bayır aşağı 0 göstertin çekin..Bakar bakar aracım yakmıyo dersiniz". Beni (ve bizleri) kendimi kandirmakla itham edip, tahrikte bulunuyorsunuz.

Tesekkurler,

Peki haklısınız kanıt buldunuz az yaktığına dair..Fakat bnm bulduklarımda var hatta her geçen gün bir yenisi açılıyor bu konunun değilmi?

Ayrıca o kurduğum cümle sinirden dolayı yazılmış olup bu durumdan dolayı hepinizden özür dilerim..Sonuçta araç sizin para sizin..

Geri