• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Opel Astra H Sunroof Hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlkerhg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam elinize sağlık cidden kapalı bir kutu olan sistemin dijitalde ilk defa bu kadar ayrıntılı çalışması var sanırım. ben yabancı kaynaklarda bile bu denli sunroof üzerine amatör anlamda yapılan çalışma görmedim. Referans olması adına süper olmuş. ancak bu formda böyle önemli çalışmalar nedense hak ettiği değeri ve ilgiyi görmüyor.

• Beğen
Tepkiler: black_net
Rica ederim , işe yaramasına sevindim. Soracağınız bir soru olursa yardımcı olurum. Sorun neydi acaba sabitlemişler sunroofu
hocam sanrofu taşıyan iki parça demir pastan çürümüş o demirleri temin edemedikleri için direkt silikonla sabitlemişler. açıkcası işten anlayan kimse olmadığı için 6 yıldır böyle kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: black_net
Hocam elinize sağlık cidden kapalı bir kutu olan sistemin dijitalde ilk defa bu kadar ayrıntılı çalışması var sanırım. ben yabancı kaynaklarda bile bu denli sunroof üzerine amatör anlamda yapılan çalışma görmedim. Referans olması adına süper olmuş. ancak bu formda böyle önemli çalışmalar nedense hak ettiği değeri ve ilgiyi görmüyor.
Rica ederim hocam ne demek , bayağı araştırdım, dediğiniz gibi kimse paylaşımda bulunmamış, belki faydası olur , yol gösterir diye paylaşmak istedim .Yani geri dönüşü şahsım adına çokta önemsemiyorum , beğeni ve yorumların sayısının artmasını, sırf video ön plana çıksın ki duyan duymayan kalmasın bilinçlensin diye , istiyorum.

Geri