Opel astra h kasa sesli ikaz arizasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan endemik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

endemik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kisaca sorunu anlatayim.
aracim easytronic oldugu ici araci stop ettigimizde el freni cekilmediginde sesli ikaz geliyordu o ikaz gelmediginde fark ettim.
daha emniyet kemeri ,farlar acik kalinca cikan ikazlar gitti.
ara ara duzeliyordu sonra tamamen calismamaya basladi.

afyon yetkili servis akhanlara goturdum kontak degismeli dediler tamam dedim.
daha sonra servisten kontagin sanayide islem gormus oldugu bu yuzden sikinti oldugunu anlattilar. devam eden surecte servisin bilgisayarla beyine baglanamadigi bunun yuzunden bir islem yapamadiklarini bana bildirildi.
eger yaptirmak istersem beyin degisecekmis kontak anahtari degisecekmis dolayisiyla anahtar tanitilacak falan dediler.
ben bu arizayi yaptirmayi bir muddet kullanip satmak istiyorum.

tamirat bana kaca denk gelir. kaliteli bir servis tavsiye edermisiniz

Ben de afyondaki servise bir uğramışlığım var :) kötülemek gibi olmasın ama ilk direksiyon problemimde anlamamışlar, bunlar böyle diye geri göndermişlerdi. ancak daha sonra farklı bir serviste yaptırdım. onlar eskiden fiat servisi idi çok anladıklarını düşünmüyorum. afyon eskişehir yakın. alpata opel servisinden memnun kalmıştım yolunuz düşerse onlarla konuşun isterseniz.

bence anahtar sorunu degil gibi, bende de ayni sorun var, kapi acik kalinca,emniyet kemeri,sinyal sesi,isiklar acik kalinca cikan alarm sesi hepsi gitti arasira geri geliyor nedeni ise direksiyon icersinde CIM diye bir modül var o arizalaniyor temassizlik problemi, baska arizalarda yapiyor bu modül korna calmaz kornaya basinca teyp sesi acilir vs... astranin kronik sorunu hatta direksiyona sertce vurunca ses geri geliyor sonra tekrar giyor, serviste onu söküp bir mandal takiyorlar bildigim kadari ile ücretli yada ücretsiz sorunu cözüyorlar kendiniz yapamazsiniz yapsaniz bile direksiyon kalibrasyonu yapilmasi gerekiyor islem sonunda onuda tech2 ile yapiyorlar bildigim kadari ile, ben alistim bu duruma 1 senedir böyle dert etmiyorum ugrasmakta istemiyorum.

Son düzenleme:
bence anahtar sorunu degil gibi, bende de ayni sorun var, kapi acik kalinca,emniyet kemeri,sinyal sesi,isiklar acik kalinca cikan alarm sesi hepsi gitti arasira geri geliyor nedeni ise direksiyon icersinde CIM diye bir modül var o arizalaniyor temassizlik problemi, baska arizalarda yapiyor bu modül korna calmaz kornaya basinca teyp sesi acilir vs... astranin kronik sorunu hatta direksiyona sertce vurunca ses geri geliyor sonra tekrar giyor, serviste onu söküp bir mandal takiyorlar bildigim kadari ile ücretli yada ücretsiz sorunu cözüyorlar kendiniz yapamazsiniz yapsaniz bile direksiyon kalibrasyonu yapilmasi gerekiyor islem sonunda onuda tech2 ile yapiyorlar bildigim kadari ile, ben alistim bu duruma 1 senedir böyle dert etmiyorum ugrasmakta istemiyorum.

aslında bende cim modülü arızası dıye gittim.kontak denilince yapılsın dedim ancak daha sonra beyine bağlanamamışlar bu canımı sıktı. motor beyini değişmiş olabilir dediler ve içinde farklı bir yazılım var dendi.
Acıkcası arac ıkı yıldır bende ve ucuncu sahibiyim ve hiç bir sıkıntı yaratmadı bana şimdi böyle seyler duyunca moralim bozulmadı değil bakalım başka servise götürüp onlarında bir bakmasını istiyecem.

Geri