opel astra h a16xer motor acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akheron
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: opel astra h a16xer motor acil yardım

geçmiş olsun lpg araclarda subop yanma yapıyor aracda ceki düşüklüyü vetekleme yapıyor suboplar celik deyil soboplar silindir kapak sökülüp sboplar değişçek ve yuvası celik yuvası yapılmalı sorunnuz cözülür maliyeti 1900 gibi tekrar geçmiş olsun ;)

Benim araç 2013 1.6 115 HP korkutmayın beni... :) Aracımla uzun yol denemesini bu hafta sonu yaptım. Ankara'dan İstanbul'a gittim geldim... Yolda çekişte düşük vardı, normal sürüşte pek fark edilmesede cruise control'den çıkarttığımda anlık düşüklükler yaptı. Çekiş düşüklüğü başlayınca 100 Km falan benzinde kullandım. Yine de az yaktığından hem astramı hem de LPG'mi seviyorum :)

mucahitduran link' Alıntı:
Benim araç 2013 1.6 115 HP korkutmayın beni... :) Aracımla uzun yol denemesini bu hafta sonu yaptım. Ankara'dan İstanbul'a gittim geldim... Yolda çekişte düşük vardı, normal sürüşte pek fark edilmesede cruise control'den çıkarttığımda anlık düşüklükler yaptı. Çekiş düşüklüğü başlayınca 100 Km falan benzinde kullandım. Yine de az yaktığından hem astramı hem de LPG'mi seviyorum :)

biyerlerde yanlış bişeyler var 5000 km lpg kullanıyorum anlattıklarınızın hiçbirini gözlemlemedim

Geri