Opel Astra H - [0 Km] - Çizilme Sorunu!.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UuR__
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun ...komple boyatmasan da olur nasıl olsa yakından bakıldığında görülüyomuş ...benim otoda binada garaj olmadığından sokakta her akşam bi süprizle karşılacağım da ödüm patlıyo

çocuğun çizdiği elini kır...

Babam Tokatlamıs Cocugn Babası Gelmıs Onada Çakmış 1 Tane :D Sonrası Polisler :D En Kısa Zamanda Resımleri Eklıyıp Bılgınıze Basvuracağım Tum Tavsıyeler Icın Tesekkurler.

Çok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum. Bizim apartmanın otoparkı olmasına rağmen bahçeye giren bir velet kaputa arka çamurluğa ve bagaj kapağına bir şeyler çizmiş. Allahtan pasta cila ile çıktı. Artık otoparkta güvenlik kameraları da var. En azından çizeni çizdikten sonrada olsa bulup çizme şansım var :D

Evet çok sinir edici bir şey gerçekten insanın çok canı sıkılıyor kendin yapsan o kadar üzülmezsin ben aracıma branda çekiyorum fakat öyle o.çocukları var ki brandayı bile yırtıyorlar o brandayı yırtanı bir görsem bende onun bi taraflarını yırtarım da denk gelmiyor neyse kardeşim geçmiş olsun tabiki benim araç 2003 model senin 2010 iyiki 2010 model almamışım yoksa kafayı yerdim sağlık olsun bundan sonra daha iyi dikkat etmen gerekiyor bunu bir ders olarak kabul et canını sıkma.

Ayrıca rötuşla felan uğraşma aracın değerinden daha önemli bir şey var oda senin piskolojin bence iyi bir yere götür lokal kurtarmıyorsa komple boyattır bence daha iyi gelecektir daha sıfır araç sonuçta yıllarca sende kalacak buda benim görüşüm derim.

Sağoln Tavsiyeler İçin

boyatın bence ..yıllarca hep oraya gözünüz takılacak..resmini çekin,boyatın....

Teşekkürler Öneriler İçin

Bir müdden sonra göz alışıyo ya oraya hem araba yeni ondan kıyamıyosundur 1 yıl sonra felan yeni çizikler olacaktır ora aklınıza bile gelmez

Bence aracı hiç boyatmayın uzaktan belli olmuyorsa.

Boyatmadık Öle Kaldı Bakalam Lokal Yaptırıcaz Sanırsam.

Geri