Opel Astra Gsi [55 Bd O75]

gercekten dehşet arabaymıs masallah allah kaza vermesin

Biliyordum bu nam-ı değer hayaleti maşallah rengide hoş bana göre kazasız belasız

güzel araba maşallah kazasız belasız kullan

sarı kalsın o ayalet msallah aracın resimleri gectigimiz yıllarda sitemize sızmıstı zaten yeni rsimlerde görmüş olduk :)

Allah kaza bela vermesin

sarı kalsın bencede çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin ama şahsi fikrim kaput sarıyken daha güzelmiş..

maşallah kazasız belasız günlerde...

hayalet gsi;)
sesi yeter
1 km uzaga gidene kadar bagıran bir araç:)
özellikle atakumda tanımayan yok

kazasız belasız güzel araba
samet abi sen nerden biliyon hayaletin sesiini yaa:eek: araba ne sim yapmış beaa helal olsun valla ama sahiden hayaletin egzostu fazla ses çıkartmasına izin vermiyo yaaa :D eskiden marşpiyel altındaki egzost güzl ses çıkarıyodu neyse hayırlısı:D hala efsanesi sürüyo daha ne olsun:D

ben gecen gecen seneki sesini biliyorum:D
yanlardan egsozları vardı dogru o zaman
o bulvarmıdır nedir orda görmüştüm
şimdi deişmiş sesi nasıldır bilemicem tabi:):)

şimdi biraz daha sesiiz :D yanımdan geçmişti 2 ay önce egzostu vardı ve çıtı çııkmıyodu ama ışıklardan kalkarken gaza yüklendi galiba :D ses çıkarmaya başladı ama eskisi kadar deil:D

maşallah aracı sahibinden com da görmüşdüm nazar değmesin diyorumda benim aracada beyaz jant nasıl olur acaba bu arada memlekete giderken samsundan mecbur geçiyorum kısmet olursa birgün çayını içmeye gelirim benim memlekette rize merkez aramıza hoşgeldin

Geri