opel astra göstergeler

sahintinmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba.henüz yeni bir astra sahibi oldum.araç genel anlamda gerçekten iyi.yalnız dikkatimi çeken bir şey oldu.aracı çalıştırdığımda bütün göstergeler(km,devir hararet)sona kadar dayanıp tekrar başa alıyor.bu normalmi.böyle bir sorun yaşayan var mı.neden kaynaklanır,çözümü nedir.tşk

Ynt: opel astra göstergeler

normali öyle zaten sizi kışkırtıyor sorun yok merak etmeyin

Bu herhangi bir sorun değildir. Aracın çalıştırma sürecini süslendirme, bir hoşgeldin tatında selamlamasıdır opelinizin. Bir sorun yok yani  :)

Göstergeleri kontrol ediyor aslında o işlem ile. Çalışmayan bir yer olduğu zaman fark edin diye yapılmış bir uygulama.

Nasıl bir uçak kalkarken checklist varsa Astra checklisti kendisi oluşturmuş :)

bundan şikayet edeni ilk kez gördüm :D

şikayetçi değilim.aracı yeni aldığım için sordum.ilk çalıştırdığımdada fark edemedim.biraz telaş yapmadım değil.teşekkürler

ayırıcı bi özellik:D

Sıkıntı yok kendi özelliği

sallierim link' Alıntı:
bundan şikayet edeni ilk kez gördüm :D
kesinlikle katılıyorum... ben aşık olduğum opeli incelerken marşa bastıktan sonra "hemen almam lazım bu canavarı.. bak bak bi de işve yapıyor kerata" dedirtmiş her çalıştırdığımda hayranlıkla izlemeye devam ettirmiştir. arabaya yeni binen herkese bu özelliği özellikle göstermeye devam ediyorum... mükemmel bi şi yaaaaa..

kusura bakmayın imla kurallarına pek dikkat edemedim... yine heyecanlandım da... :)

arkadaş tedirgin olmuş sanırım biraz ama bilmiyor ki gösterge kontrolü yapıyor altında ki şaheser  ;) korkmana gerek yok kardeş rahat ol  greatt

Geri