opel astra g

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugur szc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugur szc

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 opel astra cd 160.000 kmde degısen yok bır kac boya var.fıyatı 16.000 tl sızce uygunmu????? tavsıyelerınızı beklıyorum .

bırde gl ve cd beygır gucu farklımı

beygir güçleri motorları aynıdır fiyat bana göre normal ama büyük sehirlerde daha düsük bulunabilir

araba guzel degısen kazası falan varmı ? bıde yakıtı nasıl ?ben soyle dıyım benım cevremde pek az kısıde var bu arabadan bıraz bılgı toplayıp mumkun oldugu surece tercıhımı opelden yana kullanıcam .teşekkurler

ılana detaylı bakmamıstım pardon

sorduğuna göre almayı düşünüyorsun. fiyat normal ama astra cd için. astra gl için biraz fazla. madem astra g almaya karar verdin cd'den aşağı düşünme.

nıyetım cd ama fıyat uymayabılır bakalım hayırlısı

Birde 1.4 atsra g kasalar neden tutulmuyor? 2000 model cd atsra alicagima 2004 1.4 astra almak daha mantikli degilmi?iyide bu araba neden tutulmuyo yanlismi uretimiş?eger uretildiyse niye senelerce devam etmiş?bilen varsa cok oldu ama sorularima cevap ariyorum teşekkurler

yaa karışmak gibi olcak ama yaa ne farkı var sonuçta 2000 model 9 yaşında 10 yaşına giricek araba için 16 falan onlar çok fazla para önceden bu paraları yapıyorlardı bu araçlar ama artık arabaların fiyatları çok düştü bizde de 2001 astra G 1.4 vardı geçtiğimiz yıl 17.ooo e satmıştık ama fiyatlar gerçekten çok düştü bu araçlar 2000 -2001 model bunlar çok fazla rakamlar ama siz astra G de kararlıysanız 2003-2005 astra G 1.4 alın derim ben olsam öyle yapardım özellik olarak 2 airbag 2 cam otm yan aynalar elektrikli klima abs var diğerlerinde 4 cam otm bazılarında extra olarak 4 airbag var geri kalan her yeri aynı yani 10 yaşında veya 10 yaşını geçmiş araçlara o paraları vermek mantıksız kolay gelsin..

Geri