Opel astra g kapı kolu kapı çıtası boyama ?

erdem/astra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar ;

Aracımın kapı kolu ve kapı çıtalarını aracımın rengine boyatmak istiyorum.

Bana istanbul avrupa yakasında uygun fiyata boyayabilecek bir usta önerir misiniz?

Yetkili servise sordum 700 tl fiyat verdi daha uygun bir fiyata boyayabilecek usta önerilerinizi bekliyorum.

Astar + boya + vernik 60TL'ye kendim yaptım. Ben mat siyah yaptım ama gittigidiyorda boya kodum olan 474 beyaz da vardı. O da 20 liraydı. Gazete kağıdıyla boyanmıcak heryeri kaplıyon, sırasıyla astar, boya ve vernik uyguluyon, taş gibi oluyor. İmzamda yaptıklarımın konusu var. 700 liralık iş değil yani. Bir tek 25cm uzaktan sıkıcan hepsi bu. Yanlış yaptığın an tinerle sil hiçbirşey kalmaz. Denedim oldu

Enis acaba dökülme olacak mı senden onun haberini bekliyorum...

Ben gene de garantili olması açısından bir ustaya yaptırmayı düşünüyorum.

Enis acaba dökülme olacak mı senden onun haberini bekliyorum...

Deneme olsun diye kapı kollarından birinin iç tarafına astar ve vernik sıkmadım. Ertesi gün kapıyı açtığımda elim simsiyah oldu. Ama dışta hiçbirşey yoktu. Zaten plastik astarı üstüne boya ve en üste vernik atınca dökülme olmaz. Boyacıların yaptığı da bu zaten. Boyacı tanıdıklara da gösterdim, onlarda zaten böyle olmasının gerektiğini söylediler. Ama illa kaporta gibi pürüzsüz yüzey isteniyorsa macun gerek.

Geri