4 Ocak 2011 #11 gokalp Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ağu 2006 Mesajlar 8,950 Tepkime puanı 0 Puanları 0 direnç kemeri takılı olarak gösteriyor diye biliyorum araca. airbaglerin açılması gerekiyor.
21 Tem 2018 #12 cyrus34 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 May 2009 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 45 Arkadaslar merhaba aracımdakı surucu havayastıgı patlak ciktı direncle arzayı silmisler simdi ben saglam bir airbag aldim ve taktim ama ısığı sonduremedik siliyoruz tekrar yani benim merak ettigim koltuk altindaki airbak fisegini koltukdaki sokete normal baglayıp sildirme yapsam duzelirmi saygılar
Arkadaslar merhaba aracımdakı surucu havayastıgı patlak ciktı direncle arzayı silmisler simdi ben saglam bir airbag aldim ve taktim ama ısığı sonduremedik siliyoruz tekrar yani benim merak ettigim koltuk altindaki airbak fisegini koltukdaki sokete normal baglayıp sildirme yapsam duzelirmi saygılar
8 Ağu 2018 #13 I inal15 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 301 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 Sürücü kapısının menteşe bölümünde kablo demeti var. Üzerinde siyah korumanın olduğu yer. Büyük ihtimal ordaki kablolardan biri kopmuştur.
Sürücü kapısının menteşe bölümünde kablo demeti var. Üzerinde siyah korumanın olduğu yer. Büyük ihtimal ordaki kablolardan biri kopmuştur.