Opel astra f 2.0 seyir halinde stop

bayy.yilmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracımla seyir halindeyken kaç km hızla giderse gitsin stop ediyor ve 15 dakika boyunca çalışmıyor 15 dakika sonra çalısıyor ve ne zaman yapacağı belli olmuyor

daha önce motor arıza ışığı yanıyordu egr valfi temizlendi şu an çok nadir yanıyor

Yılmaz Bey İyi Bayramlar ve Forumumuza hoşgeldiniz. Forum kuralları gereği ilk mesajınızı üye tanıtım kısmında kendinizi ve aracınızı tanıtarak oluşturmanız gerekmektedir. Gerekli yerde kendinizi ve aracınızı tanıtırsanız sevinirim. Keyifli Forumlar:...

iyi bayramlar teşekkür ederim bu konuda uyardıgınız için

Araç kaç km hızda olursa olsun stop etmesi için, ya araç boşta yada ayağınız debriyaj da olması lazım. Diğer türlü imkansız, motor her türlü döner. Stop ettiği an durmak yerine aracı vitese alın ve devam edin. Egr yi değiştirmelisiniz ve arıza koduna bakmalısınız.

önceki aracımda aynı sizin gibi giderken stop etme sıkıntısı vardı. arıza koduna bakıp hava debimetresi dediler,değiştirdim. değiştirdikten sonra yapmadı ama ondan mı değilmi bilmiyorum.aracı parça değişiminden kısa süre sonra sattım.

araba vitesteyken stop ediyor arkadaslar ne yaparsam yapayım 15 dk çalışmıyor

Son düzenleme:
az önce tekrar denedim araba 30 dk hiç bi sorun çıkarmadı ama bi süre sonra yine stop etti vitesteyken 15 dk bekledim çalıştı 1 km sonra yıne stop etti var mı arkadaşlar böyle birşey başına gelen

Araç vitesteyken stop edemez, Ateşleme, yakıt olmasa, kontak bile kapalı, immo devrede olsa motor çalışır, DURAMAZ. Teker motoru çevirir, motor döner, dolayısı ile stop edemez.

Vites değiştirirken debriyaja basarken, falan stop ediyordur. Diğer türlüsü motor her türlü çalışır.

kesinlikle krank devir sensörü

Geri