Opel Astra Danışma

ucandosbik

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim ve biraz başınızı ağrıtacağım. Şimdiden kusura bakmayın. Benim Megane 1.6 dynamic aracım var. Nasip olursa 2005-2006 model aralığında ikinci bir araba almak istiyorum. Aklımda şimdi 3 seçenek var. Mazda 3, Ford Focus ve Opel Astra. Üç seçenekte de dolu paketleri tercih edeceğim sanırım.

Biraz önce bir 2005 astra cosmo otomatik için görüşme yaptım. Araçta, kaput ve sol tarafın boyanmasından ötürü 1700 liralık hasar kaydı var. Değişen parça yok. Aracın özellikleri ise şöyleymiş: ABS, ESP, otomatik kararan iç dikiz aynası ve yağmur sensörü. Cosmolarda ESP ve yağmur sensörü varmış sanırım. Far sensörü yokmuş ve hız sabitleyici yokmuş. Hız sabitleyiciyi ise 80 lira karşılığında taktırabilirsin dedi. Focus Ghia'da hepsi mevcut bunların. Mazda 3'te ise yarısı yok neredeyse.

Sorularım ise şöyle:)
Arkadaşın cosmo hakkında verdiği bilgiler doğru mudur?
Araç otomatik olduğundan 4 ileri vitesmiş. Yokuşta yığılma yapar mı benim Megane gibi? :)
135 bin kilometrede ve fiyatı 25 bin lira civarı. Uygun mudur?
Sizin 3 araç arasından tercihiniz ne olurdu?
Çok teşekkür ederim...

astra enjoy var bende,otomatik ama 5 ileri,opel 4 ileriyi bırakalı çok oldu diye biliyorum ;) Fiyat sıkıntı olmaz derseniz ben focus alırdım :)

acaba araç gerçekten otomatik mi?yani easytronic değil..Bi fotoğrafta görmüştüm araç otomatik ti.1,4 corsalardaki gibi.onlar 4 ileri.

Araclarin km ve degisen,boyanan parca durumu, kaza durumlarina gore oncelik verirseniz daha az basiniz agrir

Mazda 3 alırdım :) İkinci elde zor gidiyor evet ama arızasızlık konusunda hem liderlerden biri hem de araçları bana çok güven veriyor. TR'de tutmama sebebi ise eski distribütörü nedeniyleydi. Sonra Mazda onu aradan çıkarıp kendi girdi direkt.

Eğer focus dizelse benim tercihim focus olurdu.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Focus dizel ben de düşünüyordum aslında. Ama aracı otomatik almam gerekiyor. Dizel otomatikleri sorunluymuş Focusun cvt şanzumandan dolayı. Focus olursa benzinli almam gerekecek sanırım. Fiyatı da Astra'dan daha makul bile sayılabilir. 4 vites olması beni düşündürüyor sadece :)

Anladım neyazikki ikisininde otomatiğini kullanmadığım için bişey söyleyemeyeceğim :/

Bende Focus alırdım. Yeni kasasına hayran kaldığım bi araçtır kendisi.

Geri