Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim ve biraz başınızı ağrıtacağım. Şimdiden kusura bakmayın. Benim Megane 1.6 dynamic aracım var. Nasip olursa 2005-2006 model aralığında ikinci bir araba almak istiyorum. Aklımda şimdi 3 seçenek var. Mazda 3, Ford Focus ve Opel Astra. Üç seçenekte de dolu paketleri tercih edeceğim sanırım.
Biraz önce bir 2005 astra cosmo otomatik için görüşme yaptım. Araçta, kaput ve sol tarafın boyanmasından ötürü 1700 liralık hasar kaydı var. Değişen parça yok. Aracın özellikleri ise şöyleymiş: ABS, ESP, otomatik kararan iç dikiz aynası ve yağmur sensörü. Cosmolarda ESP ve yağmur sensörü varmış sanırım. Far sensörü yokmuş ve hız sabitleyici yokmuş. Hız sabitleyiciyi ise 80 lira karşılığında taktırabilirsin dedi. Focus Ghia'da hepsi mevcut bunların. Mazda 3'te ise yarısı yok neredeyse.
Sorularım ise şöyle
Arkadaşın cosmo hakkında verdiği bilgiler doğru mudur?
Araç otomatik olduğundan 4 ileri vitesmiş. Yokuşta yığılma yapar mı benim Megane gibi?
135 bin kilometrede ve fiyatı 25 bin lira civarı. Uygun mudur?
Sizin 3 araç arasından tercihiniz ne olurdu?
Çok teşekkür ederim...
Biraz önce bir 2005 astra cosmo otomatik için görüşme yaptım. Araçta, kaput ve sol tarafın boyanmasından ötürü 1700 liralık hasar kaydı var. Değişen parça yok. Aracın özellikleri ise şöyleymiş: ABS, ESP, otomatik kararan iç dikiz aynası ve yağmur sensörü. Cosmolarda ESP ve yağmur sensörü varmış sanırım. Far sensörü yokmuş ve hız sabitleyici yokmuş. Hız sabitleyiciyi ise 80 lira karşılığında taktırabilirsin dedi. Focus Ghia'da hepsi mevcut bunların. Mazda 3'te ise yarısı yok neredeyse.
Sorularım ise şöyle

Arkadaşın cosmo hakkında verdiği bilgiler doğru mudur?
Araç otomatik olduğundan 4 ileri vitesmiş. Yokuşta yığılma yapar mı benim Megane gibi?

135 bin kilometrede ve fiyatı 25 bin lira civarı. Uygun mudur?
Sizin 3 araç arasından tercihiniz ne olurdu?
Çok teşekkür ederim...