opel astra cdti cosmo easytronic ile ilk izlenimler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teknogri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astrayan.jpg

opelsn.jpg

gule gule kazasız belasız kullanın. harika bir arac

evet,jantlar çok hoş :) , kazasız belasız sürüşler.

7 kollu olması bence iyi değil jantların en yakışanı bizim araçlara 5 kol ; en kısa sürede bende alıcam
nacizane fikrimdir hayırlı sürüşler tekrar

zevkler tartışılmaz ama orjinalinide bozmak istemem,

aracın ses yalıtımı çok iyi arkadaşlar herkese tavsiye ederim,uzun yola çıktım,araç sesi çok az içeri aldı,ayrıca yakıt klima açık bi depo ile 920 km yol bence süper,hız sabitleyici çok süper bi olaymış özellikle easytraonicte vites aralıklarını deviri otomatik ayarladığı için yakıtı çok düşürdü..bunu dışında cosmonun ses sistemi çok güzeldi,kaliteli ve yüksek watt lı müzik dinledim,herkese tavsiye ederim

Aynı araç bendede var. Benim merak ettim Cid ekranmı geliyor bunlar?

Birde içerden fotoğraf ekleme imkanınız varsa sevinirim. Ben yola tutunma konusunda aynı deneyimi paylaşamayacağım sizinle. Virajlara kendinizi tehlikeye atmadan 3 yada 4 şeritli boş bir yerde (Mümkünse ısınmış yada kaygan bir zeminde) 70-80 arası aracı savurmaya çalışın bence yol tutuşu cosmoların sport opsyona göre daha zayıf. Onuda yüksekliğe bağlıyorum. Gerçi ids+ paketi varsa savurmaz. Bende olmadığında dolayı beğenmiyor olabilirim.

cid ekran var,ve gece süper duruyor,ids + da var,spor modunda yapışıyo sanki yere,en kısa zamanda içinide çekicem aracın,söylediğinide bi deneyim bakalım,tecrübelerimi yazarım....

Teşekkürler. Şimdiden fotoğraf ve deneyimler için ;)

Geri