opel astra cd eksoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ArkadaŞlar Benİm Egzost BugÜn DeĞİŞtİ ÜÇ Kalİtesİ Vardi 100ytl 120ytl 170ytl Ben 120 Lİkten Taktirttim Gayet Kalİtelİ 2 Yilda Garantİlİ ÇekİŞ Hemen DeĞİŞtİ Alttan Bakinca ÇÜrÜk GÖrÜnmÜyordu Ama Üstten YemİŞ Hirilti Yapmaya BaŞladi AkŞam Bu Sabah Sanayİye Çekİnce Anladikkİ Enson Egzost GİtmİŞ İÇİ BİtmİŞ Alttan Bakinca ÇÜrÜk Yok Bence Boyamayi DÜŞÜnen ArkadaŞlar Bİ EgzostÇuya Kontrol Ettİrsİnler İÇlerİ BİtmİŞ Olabİlİr. İnanin ÇekİŞ Hemen DeĞİŞtİ Yakitinda DeĞİŞeceĞİnİ SÖyledİler.

Aynen bende katılıyorum. Kaynak yapıyorsun başka yerden bir daha açık oluyor. Her seferinde 5 ytl 5 ytl 5 ytl....... ediyor 30 ytl. Vakit ayırıp sanayiye gitmekte ayrı bir olay.
zaten 100 YTL ye sıfır var.
masraf bu sefer 130 YTL ye cıkıyor. Eğer çürüme varsa içtende var demektir. Ses yapıncaya kadar bekleyip değiştirmek gerekiyor. Bence:)

ben de geçenlerde değiştirdim. 140 ytl. bence hiç uğraşma değiştir...

bende bugun sonunda değiştirdim.orta susturucu (80 ytl) ve arka (100 ytl) değişti...aracın gerçekten performasını etkiledi diyebilrim...

AES egzoz markası

AES marka 140 YTL son susturucu fiyatı verdiler.

Bu fiyat nasıl ve bu markayı astra g de önerirmisiniz? Taktıran var mı?

GM 180 civar galiba.

Teşekkürler

ben 100 ytl ye deiştirdim..istersen adresini vereyim bide oraya danış..

ben 100 ytl ye deiştirdim..istersen adresini vereyim bide oraya danış..

konu ile ilgisi yok fakat. senin lastikler pirelli p6000 mi. memnunmusun. bendede aynı lastikler var ben memnunun. fakat form da hiç kimse pirelliyi tavsiye etmemiş.

konu ile ilgisi yok fakat. senin lastikler pirelli p6000 mi. memnunmusun. bendede aynı lastikler var ben memnunun. fakat form da hiç kimse pirelliyi tavsiye etmemiş.

Evet pirelli p6000.çok memnunum lastiklerden..sitede önceden bununla ilgili konular açılmıştı..yanılmıyorsam bi kaç astra kullanan arkadasımızda bu lastikleri tercih ediyor..

Geri