Opel Astra 80 km geçmiyor.Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan helios74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yarın başka bir servise bırakacam..ne tutar pek önemli değil inşallah hallederler..başka şansta vermiycem zaten bu arabaya ömrü bu kadarmış diyecem ve değiştirecem.
sonunda doğru bir usta bulduk...viraj denge rotları arızalıymış..özellikle sağ taraf..oysa bunlar da yenilenmişti...nasıl bir memleket nasıl esnaflık anlamıyorum..orjinal diye yan sanayi amortisörler takılmış..salıncaklar da aynı keza..abicim dikkatli olmak lazım...daha doğrusu başında durup parçayı da kendin alacan...hatta abartıp lift alıp kendin takacan...:mad: parçaları... bilginiz olsun..

en iyisi yetkili servilere mi gitmek acaba...

sonunda doğru bir usta bulduk...viraj denge rotları arızalıymış..özellikle sağ taraf..oysa bunlar da yenilenmişti...nasıl bir memleket nasıl esnaflık anlamıyorum..orjinal diye yan sanayi amortisörler takılmış..salıncaklar da aynı keza..abicim dikkatli olmak lazım...daha doğrusu başında durup parçayı da kendin alacan...hatta abartıp lift alıp kendin takacan...:mad: parçaları... bilginiz olsun..
Kastettiğim buydu işte doğru ustayı bulmak milletsahtekar olmuş işide bilmiyor birde direksiyon kutusunu değiştireceklerdi:mad:

walla eger dediğiniz araba astra g kasa ise bendede ayn ısı var 220 gördümde bile araba tık demedi hiç bir cm oynama olmadı çok rahattım hatta halamın oğluyla şakalaşıyordum o kadar yol tutuşu bence çoğu arabadan kat ve kat güzel bence sendeki araba eger 2. el aldıysan büyük ihtimalle önden kaza yapmış şaseyi eğmişlerdir düzgünde yapamamışlardır ondan böyle dalma falan yapıyordur çünkü senin problemin aerodinamiğiyle ilğili arabanın sanırım emin değilim ama ....

Geri