- Katılım
- 12 Ağu 2008
- Mesajlar
- 12
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 52
40-50 de arabanın atması mümkün değil zaten,hiçbir arabanında atacağını sanmıyorum.bende astrasedan car öyle bir sorun olmadı hemde esp de yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arada o kadar fark olması imkansız gibi zira 40-50 km hızla giderken bir aracın arkası atıyorsa 100 km hızla giden baska bir aracın aynı viraja normal girmesi çok zor.
biri astra biri de ferrari olsaydı olabilirdi tabi.
kullandığı araçta hacı murat değil 40-50 de atsın. hem arkadaşın 1 cm atmayı hissedeceğini pek tahmin etmiyorum.
basıyodum ve arkası hiç oynamıyodu hiç arkasını bıraktığını hatırlamıyorum vectranın hep önden kayıyoduiyide cem kardeşim el insaf![]()
hangi arabayla olursan ol virajda frene basarsan atar hertarafını yani
iyiki hızın 50 ymiş açıkçası yoksa espde bişe yapamazdı . vectrayla 100 le gidiyoken hiç frene basıyomuydun virajda ?
![]()
tümseğe daha gelmemiştim belkide frene basınca arka tekerlerde abs varsa onlar devreye girmiş olada bilirtümsekten dolayı atmıs olabilir :S