opel astra 2009 sedan enjoy elegance viraj problemi

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb abiler arkadaşlar bugun aldım arabayı vectrayla 100 ile frenli girdiğim viraja astra sedanla 40-50 dı en fazla bi hızla girdim ve arabanın tepkisi direk arkayı bırakmak oluodu azdaha ki esp kurtardı 1 parmak fln kaydı arkası esp olmasa demekki atacaktı arkayı vectra daha bir gün arkasını atmadı süspansiyon sistemleri farklımı vectra b2 2.0 ile?arka süspansiyon bağımsız mı değilmi,tam bilgi verirseniz sevinirim,yüksek olduğu içinmi,uzun olduğu içinmi neden arkasını atma eğilim verdi acaba esp iyiki varmış

40-50 ile arkasını atması ilginç..arkadaşlar daha detaylı yorumlar yaparlar birazdan :)

40 - 50 ile arkasınımı attı :eek: bendekı 2001 astra g amortisorler patlak olmasına ragmen 90 la girdiğim virajlarda bile cok az kacırıyor...

vectrayla 100 le girip astrayla 40-50 biraz acayip olmuş.aradaki fark baya fazla.hızınız daha yüksek olmasın?

bence yanılıyorsunuz, veya araçta bir problem var. ben virajlarda zorluyorum 90-120 arası en ufak bir atma yok. bir daha deneyin ama kaza yapmadan.

valla bence yanılıyorsunuz. kesin bir problem var. bende astra sedan kasa çok kolay atar diye düşünüyordum. 10 aydır kullanıyorum, kaç kere zorladım virajlarda ama bir kere bile kayma gözlemedim. kesinlikle yol tutuşu çok güzel

arada o kadar fark olması imkansız gibi zira 40-50 km hızla giderken bir aracın arkası atıyorsa 100 km hızla giden baska bir aracın aynı viraja normal girmesi çok zor.
biri astra biri de ferrari olsaydı olabilirdi tabi.

bencede cok degısık tamam vectra daha oturaklı bır arac ama aralarında sızın bassettıgınız kadar fark cok yok ....

Cem kardesim sen yinede deneme amaclida olsa virajlara sert girme hani ne olur ne olmaz..:D:D

Cem kardesim sen yinede deneme amaclida olsa virajlara sert girme hani ne olur ne olmaz..:D:D
ki benm bildiğim cem arkadaşımız(izmirlicem) sınava giderken bi virajda buz yüzünden kaymış ve ciddi bir kaza atlatmıştı.biraz daha dikkat bence de;)

Geri