merhaba , çoğu kişi benim düşündüğüm gibi , beyin dediler .Yandık şimdi dedim .İnternet de Antalya'daki özel servisler araştırdım. Bir ustada karar kıldım. Ustayı telefonla aradım.'' hayret karşılaşmadığını'' belirti. Birseyi çıkarıp çıkarmadığımı sordu. Bende'' yanlızca alarm takıyordum.sonradan araçın benden önceki sahibi bir yerlere kablo çekmiş bu arada bunları boşta gördüm çıkardım'' dedim .''Getir bakalım dedi''.Bende stop lambalarım yana yana gittim.Dükkanına geldiğimde iyi karşıladı beni , bilgili olduğunu hemen anladım. Araştırmamın sebebi, bende titiz sayılan biriyim, bilmeyen herkes , ben anlamam demiyor, elliyor genelde biliyorsunuz.Bende iyice problem artmasın diye araştırma gereği duydum.neyse söyle inceledi baktı direksiyon altına girdi, sonra'' bir kablo köprüsü yapmışlar fren müşürine siz mi yaptınız ?sonra kesilmiş gibi'' dedi.'' kabloyu ben yapmadım ama boşta zannedip çıkarmış olabilirim orijinal kablo değildi ekstra korna vardı onun kablosu zannettim herhalde ''dedim.'' Beyin arızası mı var acaba? ''dedi ve biraz daha inceledi ön soldaki sigorta kutusunu inceledi.Biraz sonra'' burda bir sigorta eksik herhalde siz mi çıkardınız'' dedi. ''Ben 1 sene evvel aracı aldım. Hiçbir yeri ellemedim ve kurcalatmadım'' dedim. O da '' bu kabloyu arızayı bulamamışlar, o yüzden beyni kandırmak için köprü yapıp artı vermişler .ama bence asıl sorun unutulan sigorta senelerdir sorunu tespit edememişler'' dedi ve köprüyü attı ön kaputun altındaki sigorta kutusunu içinde boş olan yerlerden birine sigortayı taktı. Hersey orjinal haline geldi. Bende bir çok kişinin' beyindendir'' dediği işlerden kurtulduk. Bu gerçek usta sayesinde .Bence Antalya'da yaşıyorsanız bir sıkıntınız olursa ona göstermeden bir işe kalkışmayın derim. Bu arada başka konum olan alarm sisteminde çalmada, bir ışık yakmaya çalışmama yardımcı oldu. Şimdi onuda yaptım. Alarm çaldığında park lambalarım yanıyor. İlgilenen arkadaşlar, soldaki ışık düğmesinin arkasında sarı yeşil orta kalınlıktaki kabloya bir diyotla koruyarak eksi verdiğinizde alarm çalarken parkları yakıp söndüre biliyorsunuz.
Bu usta yeni sanayide 5011 sokakta Enver Bey telefonu 0532 583 66 00
Bilgi Paylaşınca Güzeldir.......