Opel Astra 2005 H Kasa Yardımm

findlove61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
opel astra 2005 h kasa aldım 2o gün oldu. aldığımda baskı balataları ve yağ bakımlarını yaptırdım. Araç 180000 de . araç bir kaç sefer seyir halindeyken kısa süreliğine yanan ve sönen ( araç resmi üzerinde anahtar ) ışıgı gördüm. bu neden yanmış olabilir anlamı nedir . birde yokuş yukarı aracı sürdüğümde 2. vitesten 3. vitese araçı attığımda araç devir düşüyor hız kesiyor neden olabilir.

@findlove61 öncelikle hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz hocam. Aracınızda LPG varsa arıza lambasının yanmasının sebebi o olabilir. Yokuş yukarı çıkarken vites yükseltince devir düşmesi gayet normal, biraz yüksek devirlerde vites değiştirirseniz bu sorunu ekarte edebilirsiniz.

teşekkür ederim Hasip bey. aracım dizel . dün aracı en son sürdüğümde yakuş yukarı yüksek devirde vites değiştirdim 3 e attım ama araba bi anda baya yavaşladı gazada basmama ragmen. sonra tekrar 2 ye düşürdüm vitesi

Aracınız 1.3 dizelse malesef bu tarz durumlar normal, arıza ışı konusunda malesef net birşey söyleyemiyorum cihaza bağlayıp bakılması gerekiyor.

Geri