Opel astra 1.6 edition yardim lütfennnn

hayaletyasin

Kayıtlı Kullanıcı
60-Tokat
Siteyi ziyaret et
Arkadaş lar selamun aleykum opelde yeniyim aracımı alalı 1 hafta oldu bazı sorunlar var sizlerin değerli bilgilerinden faydalanmak istiyorum öncelikle

1.araçta bazen direksiyon sertlesiyo bi iki dk sonra düzeliyo.
2.seyir halindeykn vitesi boşa aldiğimda stop ediyo sonra caliştiriyorum rölantide birden devir düşüyo yine stop ediyo ikinci de çalışıyo.
3 fren yaparken ses geliyo sanki sürtme sesi gibi balata bitmiş gibi ama epertize girdi 1 hafta önce frenler iyi dediler yardımcı olun ne olur

Aracin akusu nasil? direksiyon ponpasinin yagi varmi? Bunlara bir bak derim ama sanki elektirksel bir sorun senin

Akü oğuz aku diye bi marka dandi k biseye benziyo ama olcturmedim akuyu haftasonunu bekliyorum neden olabilir bu sorunlar acaba bide 70 80 le giderken teyp açtım sonra ilerde dönerken boşa aldım stop etti acaba aküden mi

1. direksiyon yağı seviyesi azalmış olabilir tamircine kontrol ettir kardeşim, bendede aynı sorun vardı yağı eksilmiş.
2. gaz ayarında veya tüpde problem olabilir onuda gaz servisine baktır kardeşim.
3. soğuk havalarda balatalardan ses geliyor ama balataların bitmiş olabilir onuda göster kardeşim.
Bu arızaları ihmal etme derim.

Onurcin45 teşekkür ederim kardesim cevabın için bende aynı görüşteyim ama inşallah farklı bisey çıkmaz büyük masraf çıkmaz inşallah malumunuz ustalar aklına geleni soyluyo şunu değiş bunu değiş onlara maruz kalmak istemiyorum

Bide aracı ilk calistirmamda rölantide çalışıp hemen devir sıfıra düşüp stop ediyo bi kac sefer calistiriyorum yine stop ediyo sonra gaz vererek stop etmesini engelliyorum duzeliyo biraz gidiyorum seyir halinde stop ediyo hiç ummadık yerler de napicam ya

Geri