Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Ynt: Opel astra 1.4 140 hp cosmo alacağım bilgilerinize ihtiyacım var.

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum ve tekrar benim içn şu çok önemli olan soruyu son kez tekrarlıyorum. Bu  araçlarda herkezde çıkan kronik bir sorun varmı ?

BiG_BOSS ® link' Alıntı:
okkk okkk

BiG_BOSS ® link' Alıntı:

Vayy güzeldi bu  011zaa 011zaa 011zaa
Yani varmı gerçekten bir teknik sorun herkezde yaşanan

Araçlarımızda kronik bir sorun yok çok şükür.
Her araçta olan tıkırtı ve sesler bazı arkadaşlarda mevcut onun dışında sorun teşkil eden bir durum yok 2012 lerde şuanda.araç çıkalı nerdeyse 2 yıl oldu güncelleme ve iyileştirmeler yapıldı.
Aracı dinlerseniz çok rahat edemezsiniz.Alın aracınızı keyfini çıkarın çıkarsa bir sorun gider servise çözersiniz 2 yıl garant, bunun için var.
Çok büyük olmayan sorunlar için sürekli servis kapısını aşındırmak araçtan soğumaya sebebiyet verir. 045thumbsup

Cevabınız için çok teşekkür ederim .Donanım haberde bir konu açmıştım aracın performansı pek iyi değil 80km ye kadar çok ağır hızlanıyor ama sonra uçuyor dediler sizcede öylemi tamam ağır araba kalkışı biraz zordurda sizce performansı nedir

Performansla ilgili cevap yokmu yav

ben 1.4 t kullanıyorum. 1.5 yıldır arac bende. performansından gayet memnunum. gecen hafta sn cellocu ile bir buluşmada bir birimizin araçlarını denedik. hiç de öyle aman aman ağır bir araç degil bence 1.3 ecoflex. aracı satın almadan önce 1.3 denemiştim cok ağır gelmişti. ama fikirlerim şu anda tamamen degişti. gerci yokuştaki performansı hakkında yorum yapamayacagım

cyener07 link' Alıntı:
Cevabınız için çok teşekkür ederim .Donanım haberde bir konu açmıştım aracın performansı pek iyi değil 80km ye kadar çok ağır hızlanıyor ama sonra uçuyor dediler sizcede öylemi tamam ağır araba kalkışı biraz zordurda sizce performansı nedir
donanm habere 15 yaşındaki çocukta yazdığı için orayı ciddiye almayın.aracın 0-80km arası gayet yeterli ışıklarda geride kalmazsınız.
buluşmaya gelseydiniz tüm araçları inceleyip, kullanma şansınızda olurdu.

tomacco link' Alıntı:
donanm habere 15 yaşındaki çocukta yazdığı için orayı ciddiye almayın.aracın 0-80km arası gayet yeterli ışıklarda geride kalmazsınız.
buluşmaya gelseydiniz tüm araçları inceleyip, kullanma şansınızda olurdu.
Haklısınız ama malesef gelemedim. Bu arada haftaya pazartesi arkadaşımın düz vites 1.4 140 hp kendince biraz makyajladığı aracını test edeceğim sabırla bekliyorum

Otomatik araç istanbulda çok rahatlık sağlıyor.
Manuelde de kapışma ve performans beklentinizi fazlasıyla karşılar. 045thumbsup

Geri