Opel Astra 1.3 cdti mi?& Toyota Corolla 1.4 D-4D mi?

Opel astra 1.3 cdti kullanan arkadaşlar dahada yardımcı olur ama bence 1.3 motor astra için yeterli değil ikisinide test etsin bana kalırsa toyo toyota ;)

öncelikle toyotada triger kayışı yok ve bakım masrafları opelden çok çok daha uygun..
klima motordan bağımsız,klimayı açtığınızda aracın motoru etkilenmez.
zaten motor ve şanzıman sağlamlığıyla meşhurdur toyota..

isterseniz ufak bir deneme yapıp ,
önce opel servisini arayıp 10.000 bakım masrafını
sonrada toyota servisini arayın birde toyotanınkini sorun..

öncelikle toyotada triger kayışı yok ve bakım masrafları opelden çok çok daha uygun..
klima motordan bağımsız,klimayı açtığınızda aracın motoru etkilenmez.
zaten motor ve şanzıman sağlamlığıyla meşhurdur toyota..
Astra 1.3 cdti lerdede triger kayış değil. klimayı bilmiyorum. ancak motor güç değerleri arasında fark yok. ikiside 90 beygir. astra 200 nm toyota 205 nm.

Bence opel astra 1.3 dış ve görünüş ve kullanım keyfi açısından kat kat daha iyi

Anketi nası başlatıcaz:D ankete dönüştürelim:)

Ankete dönümez ama bunu anket ve karşılaştırmalar bölümüne yeniden açablirsin orada konu açarken bir seçenek olması lazım anket ekle diye. Ama bence anket eklemeye felan da gerek yok. Toyota motoru sorunsuz olabilir ama astranın da motoru sorunsuzdur. Millet sorunsuz motor deyince şöyle bir şey var galiba, toyota honda vs motorları 100 yıl sorun çıkarmaz ama alman arabaları iki günün birine motor arızası yüzünden servistedir. yok öle bir şey opel motoru en dayanıklı ve sessiz motorlardandır. özellikle sessiz oluşunu vurguluyorum. ben gaza basıp bağırtılmadığı sürece bir opelin sesini dışardan duyamayacağınızı ve içerde biraz duyulacağını onun da kullanıma ayrı bir zevk kattığını düşünüyorum.
toyotayı alman arabalarından forda tercih ederim, ama forddan yukarı çıkamaz.

opel astra 1.3 motorlarda triger kayışı yok. ayrıca bakımları 15.000 km de bir. yaklaşık olarak 370 TL tutuyor. toyotanın bakım aralığını ve ne kadar fiyat olduğunu bilmiyorum :(
toyota eski toyota değil. marka imajı için çok para talep ediyor tahminimce.

Astranin , toyotaya göre artilari fazla..

2009 astra sedan sahibiyim tabikide ASTRA corolla hem duruşu hemde içinin çok klasik olmasından kaybediyor.Astranın spor gürünümü zaten seni corolladan soğutur :)

toyotalar bozuk :D bak geri çağırıyorlar :D

Geri