Opel ascona 1.6 disel 1983 model

mustafa1986

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Asconanın bana mazot pompa ayarıya ilgili kitapçık veya bilgi lazım nasıl ayarlandığnı bilmem gerekiyor. Düzcede pompa ayarını yapamıyorlar. Bana bilgi verebilirseniz sevinirim işareti var mı pompa üzerinde ve nereye gelmesi gerekicek.

Asconanın bana mazot pompa ayarıya ilgili kitapçık veya bilgi lazım nasıl ayarlandığnı bilmem gerekiyor. Düzcede pompa ayarını yapamıyorlar. Bana bilgi verebilirseniz sevinirim işareti var mı pompa üzerinde ve nereye gelmesi gerekicek.
kıtapcıkla olacak iş değilki,özel tezgahta olacak bır iş ve ayrıca cok hassastır,eger pompanın sente ayarını dıyorsanız ,tamırcı arkadaslar yardımcı olurlar..

olmucağını bende biliyorum ama arabayı adapazarına götürecek kadar ayarlamam lazım. zaten arabayı kendim topladığım için çoğu her şeyini biliyorum sadece mazot pompası ayarını bilmiyorum o konuda bilgi lazım

sıkıntısı neki? pompada sorun varsa ayarla falan olacak iş değil,makınesız olmaz elle gözle yapılacak bısey değil,calısmıyomu? gıtmıyomu sorun ne? belkı enjektörler sorunludur?

pompoda sorun yok sadece ayarlamam gerek

bana pompacıya gidip ayarlatmak daha mantıklı bir çözüm olur gibi geldi.. Özellikle ankarada çok iyi ustalar var sanırım bu konuda

Geri