opel amerikandir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan btlufk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyice araştırın opelin tarihini sonra gelin yazın . opel ilk amerikada üretilmiştir

Korkuyorum bu konunun sonu opel turktur diceksiniz.:D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

kendini Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olarak kabul ediyorsa biz opeli Türk olarak kabul ederiz abi ;)

iyice araştırın opelin tarihini sonra gelin yazın . opel ilk amerikada üretilmiştir

arkadaş kayserili olmanın getirdiği kurnazlıkla opeli allayıp pullayıp amerikan diye sürecek pazara :maden: şaka bir yana bence senin yanlışın var kardeşim. ekonomik kriz sonucu alman olan firmaya amerikan ortaklığı gelmiştir.

biji opel opel kürttür :D

Alman mı amerikan mı afrika malı mı bilmem ama sağlam araç. Opelim nereden bilinmez, binmeyen bilemez :)

opele ismini veren adam alman sen hala neyin kafasını yaşıyorsun hacı ?

Benim arabam izmirlidir :) ulan ingiltereden alarm sistemine parçaları aldım.kutuya evde bi baktım alarm kablolarının üzerinde Delphi Bursa Made in Turkey yazıyor :D Opc panjuruda almanyadan getirdiğimde herşey alman gm etiketinde Made in Turkey yazdığını görünce şok olmuştum :D

Beni amerikan olması rahatsız etmez..Nitekim önden ve arkadan crysler 300C, chevrolet camaro z28 ikinci serilerinin önüne özellikle irmscher panjurdan sonra.. Amerikan gücü :rock

çok pis koymuşluğu vardır bana bu 300 c nin :D

bir rivayete göre Mars'ta hayat varmış ve OPEL kullanıyorlarmış.

Geri