Opel Almak için pasaport istensin bence

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aguldemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aguldemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Belki şaka gibi bir durum ama bence öyle. ben bundan 5 ay önce askerden gelir gelmez hastası olduğum opel astra gsi aldım. ama bişman oldum. arabam 97 model ben önceki sahibi arabaya bakmamış. sırf onun boşvermesi yüzünden arabamı tavan dahil boyatmam gerekiyor. arabanın tavanında lekeler ve çatlamalar mevcut. bunun sebebi kuş pisliği.öyleki hiçmi insan arabasının tepesindeki pislikleri temizlemez ya.. yazık etmiş yazık. arabayı 2.el almama rağmen ilerde satacak olmama rağmen ben içime sindiremiyorm. ya bu araç opel. ayrı bir araba yerinin farklı olması lazım. nasıl tüp takılan ferreriye el konulmuş bakmasını bilmeyen opel sahiplerindende araçları geri alınmalı. Eee bir laf var ya eşşeğe binmesi değil arpasını suyunu vermesi ve temizlemesi. sözüm meclisten dışarı tabi.. Ama gerçekten trafikte yıkanmamış bakımsız bir opel görünce içim acıyor. gerçi bütün arabalar öyle ama opelin yeri başka benim için

Değişik bir yaklaşım. Opel fanatikliği... :)

1- 97 model araba,olsun o kadar...
2- Arabayı alırken bakmadın mı?

Allah kaza bela vermesin,güle güle kullan...

hiç birşey göründüğü gibi değildir.... bence boyat takma kafana araba senin araban bakılmamışsa sen bak biz pasoportuda alırız ama temiz kullanırmıyız bilmem

abi bu kadar dertliydinde neden o arabayı aldın. piyasada belki biraz daha fazla para vererek daha temiz bir gsi alabilirdin. neyse abi hayırlı olsun. ben arabama bakmayı seviyorum. bişeyler yaptırırken mutlu oluyorum. tamir ettirmek gibi. oda ayrı bi zevk :) olaya bide bu yönden bak

haklısın ama malesef her binen fanatik olmuyor .Bu arabaları seven birinden alıp seven birine satmalı mümkün olduğunca.

haklısın ama malesef her binen fanatik olmuyor .Bu arabaları seven birinden alıp seven birine satmalı mümkün olduğunca.

katılıyorum bu arabanın hastasından alıp satmalı yok kıymeti bilinmez ve yazık ederler bu şahaserlere...

opelle aşk başkadır:)

aynen..geçen 95 gt gördüm sağ tarafı wuruk içim yandı..passportt bizim millete işlemez bu arada..:(

Adam sonuçta satacagım diyor ve ata biner gibi biniyor babamın focusu aldığımızda arabanın rengi belli olmuyordu

Geri