Opel ahahtarlari ve kumandalari

(vecctra Üye)VECTRA C (Opelim.net) üyelerine özel fiyat 270.00 TL olur.Normal fiyatı 350.TL dir.

Yedek anahtar çoğaltma ve eski tip Vectra C anahtarını yeni tip sustalı hale getirme konusunda fikirlerinizi almak isterim..

Opelden yeni bi anahtar istediğinizde ztn opelden size gelecek olan anahtar astra h larda kullanılan sustalı olacak, eski tip anahtar artık gelmiyor

Opelden yeni bi anahtar istediğinizde ztn opelden size gelecek olan anahtar astra h larda kullanılan sustalı olacak, eski tip anahtar artık gelmiyor

Evet biliyorum zaten. Fakat Astra H lardaki gibi değil ekstradan 3. buton var bagaj açma butonu ;)

(YNSAK) Evet doğru.VECTRA C için böyle

(vecctra Üye)VECTRA C (Opelim.net) üyelerine özel fiyat 270.00 TL olur.Normal fiyatı 350.TL dir.

Fiyat çok uçuk değil mi :S Yoksa krizden sonra fiyatlar ikiye mi katlanmış haberimiz yok...

Evet biliyorum zaten. Fakat Astra H lardaki gibi değil ekstradan 3. buton var bagaj açma butonu ;)

Doğru vectra c lerde gelen anahtarlar 3 tuşlu astra h larda boş olan kısımda bagaj açma tuşu var

(VECCTRA) hayır siz sanırım servisten fiyat almadınız.Bu bir servisi arayıp fiyat alın lütfen.

Yanlış yönlendirme olmasın vectra c de iki tip anahtar kodu var Z ve H bu iki modelin (anahtarlar sustalı geliyor artık) fiyatları 167.80 ve 163.05 TL anahtar kodu hangisiyle başlıyosa bunlardan biri geliyor... Bilgilerinize...

Son düzenleme:
(VECCTRA) hayır siz sanırım servisten fiyat almadınız.Bu bir servisi arayıp fiyat alın lütfen.

:) Ben servis fiyatlarını gayet iyi biliyorum. ynsak arkadaşımızın dediği civarlarda sustalı anahtarlar. Sizinkiler daha farklı bişey mi acaba onu anlayamadım...

(VECCTRA) hayır aynı şey ama onda pin kodu ve kopyalama ücreti yoktur.

Geri