Opel ahahtarlari ve kumandalari

iii gunlerr bende 2006 aveo war onun yedek anahtari kayip. bi tane yedek yaptirmak istiyorum ve sustali hala gelir mi

hayır konu şöyledir.Vectra B modellerine sustalı şuanda yapılamıyor.Ama vectra C lerde hem düz hemde sustalı yapma imkanı var.Modelden modele değişen bir durumdur bu.

aveo düz yedek anahtar yapabiliriz.Ancak sustalı olaz.Şöyle sustalı olabilir boş sustalı kumandaya takabiliriz yada harici alarmınız varsa ona sustalı kumanda kopyalayıp anahtarını ona takabiliriz.

Kime cevap yazıyorsanız ondan alıntı yapıp altına yazarsanız karışıklık azalır eminim. Bu şekilde kime ne yazdığınız anlaşılmıyor.

Şimdi bana bir adet sustalı yedek anahtar yapsanız maliyeti ne olur ?

serkan arkadaşım senin aracına şuanda kumandalı anahtar olmuyor.Önümüzdeki günlerde olacak.Ancak harici kumanda taktırısanız çakılı olur.Vectra B lerde şuanda orjinal yok.Fakat Vectra B lerde hem düz hem çakılı mümkün.Anahtar modeli ve çeşidi modle göre değişiyor.

serkan arkadaşım senin aracına şuanda kumandalı anahtar olmuyor.Önümüzdeki günlerde olacak.Ancak harici kumanda taktırısanız çakılı olur.Vectra B lerde şuanda orjinal yok.Fakat Vectra B lerde hem düz hem çakılı mümkün.Anahtar modeli ve çeşidi modle göre değişiyor.

:D Kafa allak bullak oldu valla. Neyse ben yine serviste hallederim. Teşekkürler açıklamalar için :) Yalnız tekrardan belirtmek isterim ki tüm Vectra C lerde sustalı yedek anahtar yapılabiliyor. Diyelimki tekini kaybettiniz gittiniz servise. İsteseniz dahi eski tipten alamazsınız, yeni tip sustalı veriyorlar zaten mecburen, çünkü eskisi yok artık. 100 lira civarı ücreti vardı teki için ... Kilit sistemleri, programlama, işçilik + 2 adet yeni tip anahtar ücretide 450 lira idi ... Ankara Opis yetkili servisinde...

kusura bakmayın arkadaşlar bende cevapları karıştırdım.tekrar düzeltmeye çalışayım.
SERKAN arkadaşım senin aracın VECTRA B buna düz kumandalı olyor çakılı henüz çıkmadı.fiytı (220.00 TL) dir.

EREN arkadaşım seninki VECTRA C buna hem normal hende çakılı olur.Düz kumandalısı 220.00TL sustalı (çakılı) 270.00TL

CEYHUN arkadaşım seninkide sadece düz olur (100.00 TL) orjinal çakılı yok.Ancak harici alarm takarsan çakılı olarak kumanda yapılabilir.

orjinal çakılı olmayan anahtar kumandaklarına ancak harice takılan alarmların kumandası çakılı kumandaya adpte edilerek yapılabilir.Bu genel bilgidir.

Arkadaşım (VECTRA isimli üye)bende aynını dedim zaten bütün vectra C lere sustalı yapılıyor.VECTRA B lere yapılamıyor şu anda.ben karıştırdım cevapları.SEninki vectra B olmaz.Ama VECTRA C ise olur.

Arkadaşım (VECTRA isimli üye)bende aynını dedim zaten bütün vectra C lere sustalı yapılıyor.VECTRA B lere yapılamıyor şu anda.ben karıştırdım cevapları.SEninki vectra B olmaz.Ama VECTRA C ise olur.

Hehe valla iyice karıştırdınız ortalığı. Benim araç 2005 model Vectra C zaten baştada belirtmiştim. Olmaz olmaz deyip duruyosunuz sebebini şimdi anladım :D Son olarak anlaştıysak eğer fiyat alabilirmiyim tek sustalı yedek anahtar için ?

Geri