Opel ahahtarlari ve kumandalari

muhyiddin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ben oto anahtarlarıyla ilgili çalışıyorum.Opelin tüm modellerinin anahtar ve kumandalarıyla alakalı her konuda sizlere yardımcı olabilirim.Sorularınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Yedek anahtar çoğaltma ve eski tip Vectra C anahtarını yeni tip sustalı hale getirme konusunda fikirlerinizi almak isterim..

Arkadaşlar ben oto anahtarlarıyla ilgili çalışıyorum.Opelin tüm modellerinin anahtar ve kumandalarıyla alakalı her konuda sizlere yardımcı olabilirim.Sorularınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.

Merhaba opel vectra b 2ooo kullanıcısıyım. Sustalı anahtarı kullanış olarak çok beğeniyorum ama sorduğuma gördüğüme göre sustalı yapmak istersem eğer beyin olarak değişmesi gerekiyormuş doğru mu yada farklı bir açıklaması var mı :confused:

Evet yapılabilir ama yeniden kumanda koplamak gerekiyor.Bazı araçlarda cabit anahtar kumandaları çakılı kumandaya uyuyor.Fakat senin aracın da olmuyor malesef.

Evet yapılabilir ama yeniden kumanda koplamak gerekiyor.Bazı araçlarda cabit anahtar kumandaları çakılı kumandaya uyuyor.Fakat senin aracın da olmuyor malesef.

Tüüüh üzülüyorum o zamanda yeni bir sistem kurmak gerekiyormuş anladığım kadarıyla... Doğru mudur :confused: En kolayı bir alarm sistemi kurmak daha sonra da beyinlerini kopyalamak :rolleyes:

Benim sorumu pek dikkate almadınız herhalde ??

Gözden kaçmıştır

Benim sorumu pek dikkate almadınız herhalde ??

hayır asla öyle bir şey olamaz.Geciktim cevap vermekrte özür dilerim.Sizin modellere şuanda çakılı kumanda yapılamıyor.üzgünüm.İnşallah önümüzdekigünlerde onlarda çıkacak

Yalnız şöyle bir şey yapabilirsiniz.Harici bir alarm taktırıp,kumandasını çakılı yaptırabilirsiniz.

hayır asla öyle bir şey olamaz.Geciktim cevap vermekrte özür dilerim.Sizin modellere şuanda çakılı kumanda yapılamıyor.üzgünüm.İnşallah önümüzdekigünlerde onlarda çıkacak

Eski aracımda yaptırmıştım ben(yetkili serviste). Hatta yeni anahtar almak istenildiğinde mecburen sustalı tipten veriyorlar,eski tipler artık üretilmediği için . Siz bu işle uğraştığınız için daha iyi bilmeniz gerekir..

Tüüüh üzülüyorum o zamanda yeni bir sistem kurmak gerekiyormuş anladığım kadarıyla... Doğru mudur :confused: En kolayı bir alarm sistemi kurmak daha sonra da beyinlerini kopyalamak :rolleyes:

Gözden kaçmıştır

Yalnız şöyle bir şey yapabilirsiniz.Harici bir alarm taktırıp,kumandasını çakılı yaptırabilirsiniz.

Teşekkürler... ;)

Geri