OPEL ADAM TEST SÜRÜŞÜ HK. RANDEVU ALINDI ANKARADAN EŞLİK EDECEK BİR ARKADAŞ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berfe1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
MERHABA ARKADAŞLAR, OPEL ADAM İÇİN TEST SURUSU RANDEVUSU ALDIM, TESTE BENLE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞ ARIYORUM. GÜZELCE FOTOĞRAFLAYALIM. VİDEO DA CEKERİZ.

Ynt: OPEL ADAM TEST SÜRÜŞÜ HK. RANDEVU ALINDI ANKARADAN EŞLİK EDECEK BİR ARKADAŞ ?

Bu arabayı bende merak ediyorum açıkcası ve çok şirin göründü gözüme :) Fakat fiyat konusunda biraz abartı var 39.000 TL uçuk bir rakam  battle_Teroriste

Ynt: OPEL ADAM TEST SÜRÜŞÜ HK. RANDEVU ALINDI ANKARADAN EŞLİK EDECEK BİR ARKADAŞ ?

berfe link' Alıntı:
MERHABA ARKADAŞLAR, OPEL ADAM İÇİN TEST SURUSU RANDEVUSU ALDIM, TESTE BENLE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞ ARIYORUM. GÜZELCE FOTOĞRAFLAYALIM. VİDEO DA CEKERİZ.
Hocam hangi bayiden randevu aldınız?

Paylaşımını bekliyoruz özellikle video çekebilirseniz harika olur. :)

Aah sn. berfe siz İzmir'de olacaktınız Astra'nın belgeselini çekerdik. Arayıpta bulamadığım çekim ortağımsınız.

GNSpower link' Alıntı:
Aah sn. berfe siz İzmir'de olacaktınız Astra'nın belgeselini çekerdik. Arayıpta bulamadığım çekim ortağımsınız.
cidden ne iyi olurdu, baksanıza ankarada kimseyi bulamıyorum.

berfe link' Alıntı:
cidden ne iyi olurdu, baksanıza ankarada kimseyi bulamıyorum.
Hangi bayiden aldığınızı bir de saatini söylerseniz katılabilirim ben sordum size ama cevap vermediniz

Geri