Opel 47 bin aracı geri çağırıyor

marslan78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=69243&cat=130&dt=2008/04/21

umarım başka bir sitenin linkini vermek yasak değildir?

Opel 47 bin aracını geri çağırdıSilindir başlarındaki sensörlerin yaşlanma ve yağ kaçırma riskleri var. İşte o modeller...

21.04.2008 22:06General Motors'un Avrupa kolu Opel'in Almanya'nın Ruesselsheim kentindeki merkezinden yapılan açıklamada, 2003-2005 yılları arasında piyasaya çıkan 47 bin Opel Astra G ve H model aracın geri çağrıldığı ifade edildi.

Açıklamada, silindir başlarındaki sensörlerin yaşlanma riski ve sızdırma sorunlarına yol açtığı ve yağ kaçağına yol açtığı belirtildi.

Astra'nın G ve H modellerinin 1.6 motorlu araçlarında görülen hatanın giderilmesi için servislere çağrılan araçların parça değişiminin ücretsiz yapılacağı kaydedildi.

Son düzenleme:
acaba bizim araba bunlara dahilmi ??

tabi ya hatta israr edelim alıp sıfırını versinler bize daha güzel olur:)

Opel 47 bin aracını geri çağırdı

General Motors'un Avrupa kolu Opel'in Almanya'nın Ruesselsheim kentindeki merkezinden yapılan açıklamada, 2003-2005 yılları arasında piyasaya çıkan 47 bin Opel Astra G ve H model aracın geri çağrıldığı ifade edildi.

Açıklamada, silindir başlarındaki sensörlerin yaşlanma riski ve sızdırma sorunlarına yol açtığı ve yağ kaçağına yol açtığı belirtildi.

Astra'nın G ve H modellerinin 1.6 motorlu araçlarında görülen hatanın giderilmesi için servislere çağrılan araçların parça değişiminin ücretsiz yapılacağı kaydedildi.

benim araba 100000 km ye geldi bu saatten sonra çağırsa nolur çağırmasa nolur reklam kokan hareketler bunlar

haberin altındaki yorumlara kafam çok pis bozuldu yanlız:mad: sert bi yorum yazdım bakalım yayınlanıcakmı :D

en azından akıl etmişler geri çağırmayı:D

Opel 47 bin otomobili geri çağırdı

arkadaşlar opel astra g ve astra h lerdeki bazı hatalardan dolayı 47 bin aracı servise cağırmış haberi okuduğum link aşagıda
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=314606
bu ara bu sorundan dolayı servislerde ücretsiz parça değişimi olacakmış

erenilter

sabah haberlerde okudum hem sevindim hem uzuldum

Geri