OPEL 2.0 gls TEKLEME

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VECTRA99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VECTRA99

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba. geçen opelimi servise götürdüm. klima gazından tutun da trigere kadar birçok parça değiştirdim. sorun yoktu ama içim rahat olsun diye değiştirdim. araba önceden de yapıyodu şimdide yapıyor bu teklemeyi. Yolda giderken sanki benzinde pislik varmış gibi araba tekliyo. vitesi yükselttikçe daha bariz hissediliyor. özellikle klimayı açınca çok bariz hissediliyor ve yokuşlarda çok yapıyor. iniş aşağı yani viteste gaza yüklenmedikçe yok. bu arada klima daha önceden daha sessizdi. şimdi daha çok gürültü yapıyo. gaza basınca ses artıyo ve 2.0 olmasına rağmen motoru performanstan çok düşürüyo.kapatınca araba birden hızlanıyo. Arkadaşlar sorunum nedir acaba???Usta enjeksiyondan olabilir dedi ama doğru mu? Bir de son olarak enjeksiyon ile benzin pompası ne kadardır. Bilen var mı?

Arkadaşım geçmiş olsun ama kendini tanıtmadıgın için ve imza ayarlarını yapmadıgın için cevap bulamayabilirisinn...Artı arabanım modelini falan yazarsan daha da yardımcı olacaklarddırr..

öncelikle geçmiş olsun...forum kurallarına göre ad-soyad zorunludur...
sorununa gelince,tekleme olduğunu söylemişsin,anlattıklarından sanki bobin,buji yada buji kablosu gibi geldii...ama bana göre bobinden sanki..hepsini bi kontrol ettir ve kabloları ölçtür.buji değişeli baya olduysa onları da değiştir.aynı tekleme sorunu başıma gelmişti sorun bobinden çıktı.yokuşlarda bariz belli oluyo.ve zamanla devir yükselmemeye başlıyo...kolay gelsin..inş çözersin

Benzinde pislik var gibi tekliyor demişsin egr valfındanda olabilir.

aRKADAŞLAR BAHSETTİĞİM TEKLEME OLAYI ARABA ROLANTİDEYKEN DE VAR. KLİMAYI AÇTIĞIMDA ROLANTİDEYKEN BİLE DAHA BARİZ HİSSEDİLİYO BU TEKLEME. dEVİR SAATİ İBRESİ Bİ SÜRE AŞAĞI YUKARI OYNUYOR. NE YAPAYIM? SELAMLAR...

Aracim 1999 Model, Opel Vectra 2,0 Gls. Aslinda Az Kullanilmiş. 80.000 De. Bujileri Filan Hep Değişti Geçen. Egr Nin Tam Olarak Işlevi Ne? Bizimkilerde Egr Valfi Var Mi?

Geri