opc tampon kullanan varmı?

meerdogan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar uzun zamandır aracıma opc gtı lerdekı ön tamponu taktırmak ıstıyorum .ama tabıkı dısarıdan kalıp teknıyı uygulanım dokulen tampomlardan.sızce kullanızlımıdır catlama kırılma yaparmısonucta 800 ıla 1300 tl arası deyısmekte.ama aracın on tarafını bariz deyistirdiyi ortada.sizin tavsiyelerini  beklıyorum

Ynt: opc tampon kullanan varmı?

Mehmet ani ( Tomacco) üyemizde var direk pm yoluyla da ulaşabilirsiniz

Dediğiniz tampon tahmin ettiğim sis farlarının iptal edense geçen gün bir arkadaşımız paylaşmıştı. Ben de çok beğeniyorum o tamponu :)

mucahitduran link' Alıntı:
Dediğiniz tampon tahmin ettiğim sis farlarının iptal edense geçen gün bir arkadaşımız paylaşmıştı. Ben de çok beğeniyorum o tamponu :)
  yanlıs anlamadısam sıs farları ıptalmı oluyo?

meerdogan link' Alıntı:
   yanlıs anlamadısam sıs farları ıptalmı oluyo?

Bu tampondan bahsediyorsaniz sislerin yerine ayni dugmeyle alttaki led ler yaniyor.

evet aynen bu tampon arabamda tek sevmedıyım on tamponumdu sankı bıraz basıte kacmıslar gıbı gelıyordu arka tampon gıbı kaslı vede gosterıslı deyıl.

Bu opc tamponların plastiği olsa hiç düşünmeden alırdım fakat fiber olunca çatlama kırılma plastiği göre daha çok olur. Ve fiberden kaynaklı nokta nokta delikler göze çok batar.

meerdogan link' Alıntı:
arkadaşlar uzun zamandır aracıma opc gtı lerdekı ön tamponu taktırmak ıstıyorum .ama tabıkı dısarıdan kalıp teknıyı uygulanım dokulen tampomlardan.sızce kullanızlımıdır catlama kırılma yaparmısonucta 800 ıla 1300 tl arası deyısmekte.ama aracın on tarafını bariz deyistirdiyi ortada.sizin tavsiyelerini  beklıyorum

+111 kesınlıkle catlama yapacak ılerleren zamanlarda cok kucuk de olda

BÜLENT link' Alıntı:

Bu tampondan bahsediyorsaniz sislerin yerine ayni dugmeyle alttaki led ler yaniyor.

Bülent Bey teşekkürler, söylediğim tampon ve araç :))

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Bu opc tamponların plastiği olsa hiç düşünmeden alırdım fakat fiber olunca çatlama kırılma plastiği göre daha çok olur. Ve fiberden kaynaklı nokta nokta delikler göze çok batar.

Biturbo tamponu getirtebiliriz sizin için.

Geri