OPC direksiyon & pedal seti.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tugrul82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tugrul82

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar arkadaşlar aracımı ilk aldığım günden beri aklımda olan direksiyon değişimini forumdan atacan beyin katkılarıyla gerçekleştirmiş bulunuyorum:) kendisine tekrardan teşekkür ederim...
cosmo yerine opc direksiyon taktırdım. birde replika pedal seti. fotoları paylaşıyorum;)

arkadaslar cıkan cosmo direksiyonum sadece 20 gün kullanıldı ihtiyacı olan arkadas olursa satılıktır. sahibinden ilan no: 191030810

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-astra-j-direksiyon-cosmo-191030810/detay

Ynt: OPC direksiyon & pedal seti.

Çook guzel gorunuyor gule gule kullanin.

Maşallah.. güle güle kullanın nasıl temin ettiniz acaba?

teşekkürler, dediğim gibi forumdan atacan beyin yurt dışı bağlantıları sayesinde getirttim direksiyonu ;)

Hayırlı olsun çok güzel olmuş.

güle güle kullanın  greatt

güle güle kullanın :)

Güzel olmuş güle güle kullanın. Alt düz kısmını daha bi spor yapabilirlermiş :)

Atacan bey kim

Tuğrul kardeşim tekrar hayırlı olsun çok güzel olmuş gerçekten. O direksiyonu kendim için almıştım bilen arkadaşlar var, Tuğrul arkadaşım mesaj atmıştı kendisi de istedi ve bir sipariş daha verdik ancak kendisinin acelesi olduğu için kendi direksiyonumu ona gönderdim, su an bana bir tane daha geliyor beyaz dikişli. Maliyeti 350euro.soran arkadaşlar var, başka bukabilirmiyim sormam lazım.

Geri