| onuR |'s -C-

çok ßaşarıLı bi çaLışma oLmuş fotoLarda çok profesyoneL çaLışıLmış, yapılıların arasında en iyiLerinden biri diyebilirim . Allah kaza ßeLa vermesin ...

vidyo süper olmuş

Maşallah Onur Kazasız Belasız ;)

gule gule bın

abi motor kaç cc bende 17 lik taktırmayı düşünüyorum orijin opel jantı 17 olcak 1.2 kaldırır mı sence 17 liği

1.2 vtec patlattım eastronic hastaneden çıktıımda sol ayağımı basamama nedeni ile.:)
kaldırır kaldırır 17leri, ben kullanıyorum işte.yığılma yok

ok çok iyi ozaman 215/45/17 denedik geçenlerde çok müthiş durdu ya aynı senin arabadaki gibi jantların çok güzel bu arada gene söyliyim aracın duruşu kışkırtıcı

215/45/17 kesinlikle olmaz...17"e göre bu arabaya takılacak tek lastik var o da 205/40/17.215sığmıyo denemiş olabilirsiniz ama gitmez...205lerle benim arka lastikle süspansiyon arasında serçe parmağı kalınlığında mesafe var.e şimdi bide düşürceksin kamber aççak o açı dahada düşcek sürekli sürtçek...düşürmememin biraz nedenide o...

tabii kide deneyebildik zaten sadece sürücü otursa sürtüo ama 40 yanak ile sürtme olasığı yok gibi çünkü offsetide fazla değil ve hesap %3 sınırında oluo yani 215/40/17 ile o bakımdan bilmiyorum silverlinelar şimdili çok güzelde 17likler varken duramam gibi

Geri