2 Ocak 2014 #1 O onurordu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ocak 2014 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaslar 20 aralik tarihinde 1.3cdti corsa alarak araniza katildim herkese kazasiz belasiz yolculuklar dilerim
Arkadaslar 20 aralik tarihinde 1.3cdti corsa alarak araniza katildim herkese kazasiz belasiz yolculuklar dilerim
2 Ocak 2014 #2 E Emre Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ara 2007 Mesajlar 7,448 Tepkime puanı 15 Puanları 38 Yaş 40 Üye Arşivi tanıtım formatı: - İsim ve soyad - İkamet ettiğiniz yer - Mesleğiniz ve yaşınız - Varsa otomobilinizin marka ve modeli Bu Tanıtım formatına uymayan üyelerin tüm mesajları silinecektir.[/QUOTE]
Üye Arşivi tanıtım formatı: - İsim ve soyad - İkamet ettiğiniz yer - Mesleğiniz ve yaşınız - Varsa otomobilinizin marka ve modeli Bu Tanıtım formatına uymayan üyelerin tüm mesajları silinecektir.[/QUOTE]
3 Ocak 2014 #3 tasmaniandevil Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 May 2011 Mesajlar 6,055 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hoşgeldiniz.