Ynt: Online İhbar uygulaması!!!
Sonucu merakla bekliyorum Özdemir Abi
Sonucu merakla bekliyorum Özdemir Abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OGOKTAS link' Alıntı:Dün izinliydim, kayınvalide Yeşilköy'de hastanede yatıyor, saat 14:00 gibi hastaneye gitmek için Bahçeşehirden yola çıktık, Ispartakule'den TEM e bağlandık, yol yine felaketti, tabi emniyet şeridi magandalarını gören eşim dayanamadı ve Mahmutbey gişelere kadar emniyet şeridi'nden giden onlarca aracın resmini çekti, gişe çıkışında gördüğümüz trafik polisine durumu anlattık, ilk mesajda bulunan internet adresi ile ihbarda bulunabileceğimizi ve aynı EDS gibi işlem yapıldığını söyledi, hastaneye varıp işlerimizi hallettikten sonra eşim tek tek resimleri ayıkladı, nihayetinde 47 aracı ihbar etti, resimler 10'ar 10'ar yüklenebiliyor. Ayrıca cezalar hakkında bilgilendirilmelek için iletişim bilgimizide bıraktık. BÖ®nlerce insan trafik çilesi çekerken saygısız ahlaksız ve terbiyesiz insanların akıllanması için ceza almaları gerekiyor, umarım gereği yapılır.
mucahitduran link' Alıntı:Arkadaşlar hep kötüyü de düşünmemek gerek. Belki hastaneye eşini yetiştiriyordur kullanan arkadaş? Tabi işi olmadan kendini zeki zannedip insanların hakkını gasp edenlere lafım yok. Ancak, gerçekten işi olduğu için kullanana da birşey dememek gerekiyor.
BÖLENT link' Alıntı:Özdemir yengeyle gectiginiz istikametleri bildirde pişti olmayalim bizide ceker falan.
şaka bi yana helal valla. 14alkiss
ozgun88 link' Alıntı:Sonucu merakla bekliyorum Özdemir Abi
Müco sabah akşam hep aynı yolu kullanıyorum, inan bana acil durumu olan insan belli oluyor, fazla iyi niyetlisinmucahitduran link' Alıntı:Arkadaşlar hep kötüyü de düşünmemek gerek. Belki hastaneye eşini yetiştiriyordur kullanan arkadaş? Tabi işi olmadan kendini zeki zannedip insanların hakkını gasp edenlere lafım yok. Ancak, gerçekten işi olduğu için kullanana da birşey dememek gerekiyor.
hakkinenk link' Alıntı:İlk başlarda bende böyle iyi düşünüyordum ama sonra gördüm ki bir sürü dörtlü yakan araç arka arkaya gidiyor! ilerde polis aracı görünce hemen normal şeride sıvışmaya çalışanlar..vb Öoğunlukla gerçek amacıyla kullananlar olsa kimsenin lafı olacağını zannetmiyorum. Özdemir Bey'in eşi 47 araç tespit etmiş. İçlerinde kaçının hastası, ölüm haberi, ..vb olduğunu siz hesap edin.
Umut Hoca link' Alıntı:Dün akşam Hasdal'dan TEM'e bağlandım. Mahmutbey gişelere kadar 63 adet servis aracı saydım emniyet şeridinde. Fazla söze gerek yok.
mertk link' Alıntı:Valla bence milletin fotosunu çekmek araç kullanırken kolay değil ve riskli.. Ben kendi önüme bakmayı tercih ederim cooll
Ancak hatalı ve saygısızca park edenlerin fotosu çekilebilir bence