online araba yarışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bandem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
LFS güzelde goruntu kalıtesı fazla hosuma gitmedi ama tofas e30 olması güzel bir şey :) bide OPEL olsaymıs :)
opel olmaz olurmu :D yamayla kadett E,astra f caravan,corsa b gsi,senator felan yapmıştım :D lfs'de olmayacak şey yok önü açık oyun :D

benide ekleyin listeye bende oynarım hastayım araba yarışlarına

opel olmaz olurmu :D yamayla kadett E,astra f caravan,corsa b gsi,senator felan yapmıştım :D lfs'de olmayacak şey yok önü açık oyun :D

oo iyimiş şahin kadar iyi yanlıyorlarmı :) yanlıyorlarsa alım bı tane sahın ıcınde o kadr ugrastık ama :)

araçların hepsi Xrg[arka çeker] tabanlı,birde drift setup edinirsin kasayıda şahin yaparsın yanlarsın :D tabi kadett,golf mk1,mk2,mk3,felan xfg[ön çeker]tabanlı olduğu için onlar arka çeker değil.lfsde setupların olduğun sürece zevklidir,eğer teknik bilginiz varsa kendinizde sağlam ayar yapabilirsiniz.

Bu Oyunu Oynıyalı Tam 4.5 - 5 Yıl Oluyor 2006'Da Arkadaş Tavsiyesiyle Ogün Bugündür Oynuyorum Bi Ara S2 Lisans Satın Almıştım.Sonra Sattım.Tekrar Satın Aldım Aldığım Lisansla Hala Oynuyorum.Lfs Hakkında Teknik Konu Ve Destek İçin Bir Forumumuz Var Bu Forumun Adresini Burada Veremeyeceğim.İsteyenlere Özelden Atabilirim.Ayrıca Oyun Hakkındaki Tüm Detay Ve Teknik Konuları Özelden Sorabilirsiniz.

oyunda internete bağlanamıyorum ya:(

Live For Speed'in 2 yıllık kullanıcısyım çok güzel bir oyun..

Malesef açtığın server'ı sadece sen görürsün. Biz geçen yaz burada üyelerde baya takılmıştık. Öncelikle server açmak ve görülebilir yapmak için;

Server açacak kişide S2 lisansı olmalı. Daha sonra port açıp(her modemin kendi port ayarları vardır) serverı bize görülebilir yapması gerekir.

Ama LTC Live To Cruise server'da takılabiliriz şimdilik. Sahibi tanıdığım.
Server Açmak İçin S2 Gerekmiyor Giray Abi Ben Açıyorum..

başkaları da görüp girebiliyormu peki? istersen bi server aç şimdi, girmeyi bi deneyeyim

başkaları da görüp girebiliyormu peki? istersen bi server aç şimdi, girmeyi bi deneyeyim
Açayımmı ?

Geri