Onka Opel Çıkmacı Şikayet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volkan34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Kartal sanayide bulunan onka opel çıkmacısına gittim geçen hafta. Aradığım parçayı bulduktan sonra ufak bi pazarlık yapalım dedik adamın bir dövmediği kaldı. Zaten daha önceden de duymuştum sorunlu bir yer olduğunu. 'İstemiyorsan bırak git parçayı, seninle mi uğraşacağız' diyip söylendi durdu. Böyle esnaflık olmaz. Birdahaki sefere kalabalık gidecem oraya bakalım yapabiliyor mu aynısını..

Musterileri cok sever Onka, ama adamlar da yok yok.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben beğenmedim açıkcası. Çalışanlardan bahsetmiyorum sanırım oranın sahibi falandı ters bi adam. Başka çıkmacılara gideriz bundan sonra.

Sakallıyı diyorsun. Eski sahibi olan Amca iyi biri ama bu adam tam kıl tüy. Herkese aynı tavırlar.

Evet evet o sakallı herif.

Onun karnı fazlası ile doyduğundan yapıyor almayın aç kalsın bakalım yine aynını yapacak mı?

çok doğru söyledin nadir abi,şerefsiz aç olsa bin bir türlü yalakalık yapar,ama parayı kolay kazanıyorlarya artisliği ondan,hiç muhattap olmaya değmez arkadaş,başka parçacımı yok memlekette,insanlarda din iman para olmuş yazık

kalabalık gitmene gerek yok unutma orası sanayi... :)
haklı veya haksız dinlemezler tutacakları adamda belli...o esnaflığı insanlığı öğrenememiş boşver o onun kaybı...allah selamet versin diyip yürüyecen...

Emanetle gidicen, boynunu bükünce kabarır bir çoğu zaten, karşıdaki tok satıcıyla tok alıcı olucaksın sok bi tarafına demeyi de eksik etmeyince çok güzel iletişim kurulabiliyor böyle esnaf? ile :D

Cendere cendere cendereeee.

Geri