öneriniz!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exilegs

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben 3 4 güne kadar bi hava filtresi alıyım diyorum şöyle iyisinden ama bi türlü karar veremedim,burdaki yazılarıda okudum ama aklım iyice karıştı bi yazıda dizellere kutu içi performans vermiyo diyo birinde dizellere zarar veriyo diyo ne yapacağım anlamadım bi el atıverin :) arabam 2005 1.3 ctdi opel astra şimdiden teşekkürler...

servise git ve original al 1.3 motordan ne performansi bekliyorsunki

Arabana yazık edersin.
Bırak onu 106 cılar yapsın;)

dizellerin filtreyle işi olmaz bosver kardes orjınaliyle devam et..

dizel = tasarruf

yazık etmeyin arabaya... performans için alınmış bir araç olsa neyse...

boşver kardeş o paraya mazot al pasa pasa kullan

açıkcası performans beklediğimden deil ne biliyim araba bıraz rahatlar filen dediler ama yorumlara bakılırsa ben bu işten vazgeçeceğim gibi...

exilegs' Alıntı:
açıkcası performans beklediğimden deil ne biliyim araba bıraz rahatlar filen dediler ama yorumlara bakılırsa ben bu işten vazgeçeceğim gibi...
kım dıyo araba rahatlar dıye???

valla diyen çok oldu şu green i alırsan dediler bende çok kişi diyince doğrudur dedim bide şöyle bişey söylediler benimde mantığıma yattı,her sene yenisini alacağına 1 tane al 100.000 km garantisi var temizle temizle kullan dediler. buda mantığıma yattı açıkcası ama rahatlama olmuosa bişi faketmiyosa yine alırım gibi çünkü hep alacağına bir kere al ama zararı varsa kesinlikle almam derim ama zararı olup olmadığını bilmiyorum.

:( :sorry: :cry:
exilegs' Alıntı:
valla diyen çok oldu şu green i alırsan dediler bende çok kişi diyince doğrudur dedim bide şöyle bişey söylediler benimde mantığıma yattı,her sene yenisini alacağına 1 tane al 100.000 km garantisi var temizle temizle kullan dediler. buda mantığıma yattı açıkcası ama rahatlama olmuosa bişi faketmiyosa yine alırım gibi çünkü hep alacağına bir kere al ama zararı varsa kesinlikle almam derim ama zararı olup olmadığını bilmiyorum.

Geri