önerilerinizi bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opel0007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

opel0007

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
izmir bergama ilcesinde oturoyurum bilen varmı bilmiyorum cok güzel tarihi bi sehir ama nedense yollar biraz bozuk yani bi izmirin yolları gibi degil cukur falan dolu ben bi arac almak istiyodum söle sahin veya dogan ama kararsız kaldım bi önerisi olan varmı acaba dogan sahine göre biraz daha konforlu diolar bizim buralar sahin dogandan baska aracda gitmez saten en fazla söle 3 sene falan kullancam sonra satcam aracı bi tavsiye yaparsanız sevinirim sahinmi doganmı die daha az yaksın istiyorum parcaları bol olsun istiyom iste 2 si arasında kaldım allah nasip ederse ilk aracım olcak benim ;)

eee önerisi olan hiç kimse yokmu acaba?

abi bırak şahini,doğanı napacan :)

O paraya 94 model Opel Vectra A tavsiye ederim.Sıkıntı çekmezsin.

abi bırak şahini,doğanı napacan :)

O paraya 94 model Opel Vectra A tavsiye ederim.Sıkıntı çekmezsin.

yok ya bu yolllara gitmez opel yazık olur benim simdilik aayagımı yerden kessin yeter opeli carparız parca parasından gecilmez ama ötekini 10 dakkada yaptır burda opelin servisi bile yok :(

O zaman daha sağlam, tank gibi, jeep gibi bir araç almalısın. Mesela Lada Samara. Konfor bakımından biraz zayıftır ama oldukça sağlam kasası ve mekanik aksamı vardır. Ruslar bile bu aracı eskitemedi.

en iyisi sen reno toros al hiç yolda bırakmaz..

şahin doğan az yakan araçlar değil lpg olmadan binilmez onlara...

vectra a 93 yada 94 o yollarda tık demez,sen rahat ol abicim..
biz vectra 93'umuz vardı köyde haşat ettik aracı sanayi,servis yüzü görmedi,tık demedi vallahi..

vectra a 93 yada 94 o yollarda tık demez,sen rahat ol abicim..
biz vectra 93'umuz vardı köyde haşat ettik aracı sanayi,servis yüzü görmedi,tık demedi vallahi..

katılıyorum sağlam kasadır ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri