önemli msn'im calındı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M.YILDIZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bende denedım baya bı bılgı cıkıyor faykndaysan bu olaydan sonra opelım nettekı profılımı degıstırdım.

bu adam banada mail atmış musa ama senin adresle değil.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, bu adresten atmış.. dengesiz dengesiz şeyler yazıyodu.. fazla önemsemedim.. yardımım olabilir belki

Son düzenleme:
büyük ihtimal seni çok iyi tanıyan biri... senin ve yakın akrabalarının soyisimlerini kullanarak hararet ediyo

:( silindi...

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun Musa ustam;valla yeni haberim oldu farketmedim belki de,inşallah en kısa sürede adalet yerini bulur ...

Çok geçmiş olsun Musa ustam;valla yeni haberim oldu farketmedim belki de,inşallah en kısa sürede adalet yerini bulur ...
sagol hocam. dun savcılıktan cagırdılar. kımlık bılgılerını bulmuslar serefsızın. turkcell vermıs bılgılerını. resmını görunce canım sıkıldı. yakında yakalanır.. sanmam kı hapis yatsın bı ıfade alıp salarlarsa esas canımı o sıkacak

bırde ne hayır o hacker opelim net'e üye oldugumu ögrenmedı burayı ögrensın kesın bu şifremide calar. murat hocam msn şifreni değiştir muhakkak

sagol hocam. dun savcılıktan cagırdılar. kımlık bılgılerını bulmuslar serefsızın. turkcell vermıs bılgılerını. resmını görunce canım sıkıldı. yakında yakalanır.. sanmam kı hapis yatsın bı ıfade alıp salarlarsa esas canımı o sıkacak

Sizin oradanmı .Değilde başka yerdenmi. Yaşını öğrenebildinmi.:confused:

evet ögrendım 85 dogumlu ıstanbulda yasıyor.

Geri