önemli Facebook sayfama girmişler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Sevgili arkadaşlarım

Birileri facebook hesabıma girerek arkadaşlarımdan para/kredikartı bilgisi/mesaj karşılığı birşeyler gönderme taleplerinde bulunmuşlardır. Facebook şifremi değiştirdim, başka neler yapmam gerekiyor bilmiyorum. Tedbiren buradan sizlere, telefonla da bende telefon mumarası bulunan arkadaşlarıma mesaj atarak bilgi verdim. Beni adıma gelen hiçbir talebi kabul etmeyiniz ve mümkünse tarafıma buradan da olsa bilgi veriniz.

abi hesap ayarlarına gir ve tüm ayarları kapalı yap msn şifreni değiş face ve msn şifreni harf rakam karışık yap n boş insanlar ve adamlar var varyaaaa arkadaş allah akıl fikir versin bu garibanlara insanların haklarında mallarında gözleri hep yaaaa

Abi reklam ayarları, uygulama ayarları var, bunları değiştir, güvenliği en üst seviyeye çıkar, kullandığın izlesene gibi uygulamalar varsa bunları kapat.

Zaman tüneli diye bir şey çıkarmışlar :(, hesap ayarlarımı bulamıyorum, nerede olduğunu bilen var mı?

Abi selamlar; öncelikle geçmiş olsun. Facebook hesabınla ilişkili mailinin şifresini değiştirip, büyük-küçük karışık harf ve rakamlardan seçim yapıp, aynı şekilde Facebook hesap şifreni de değiştirmelisin. Hesap ayarlarına; sağ üst köşeden isim ve soyisminin bulunduğu yerin hemen yanında aşağı yöne bakan butondan ulaşıp orada; şu 3 güvenlik öğesini devreye alırsan sağlama almış olursun hesabını. Bu seçenekler şunlardır: Hesap ayarları> Güvenlik> Güvenli Gezinme("Açık" şeklinde seçilmelidir. Bundan sonra adres çubuğunda güvenli bağlantıyı simgeleyen "https" yazısı olduğunu farkedeceksin). Aynı sayfada, Giriş Onaylarından cep telefonu numaranı girip başka bir yerden hesabına erişilmeye çalışılırsa eğer, senin belirlemiş olduğun bir kelime vs. sorulmasını sağlayan önlem olarak bunu aktif hale getirebilirsin(Gelen mesaj karşılığı ücret alınmamaktadır). Ve son olarak ta, kullanmakta olduğun uygulamaları silersen artık hesabına sen bile ulaşmayabilirsin :) Herkese selamlar olsun, kazasız belasız günler dilerim.

geçmiş olsun savaş abi. kimseye zarar gelmeden farkettin iyiki.

Savaş abi şifrede */% gibi özel karakterler kullanırsanız kırılma ihtimali çok çok düşüktür. :)

Bence hepsini toptan kapat Savaş Abi. Bu sosyal medya içimizi dışımızı millete sunmaya başladı.Ben kapattım hesabımı...

Geçmiş olsun. =(

gecmış olsun savaş abı

Bence hepsini toptan kapat Savaş Abi. Bu sosyal medya içimizi dışımızı millete sunmaya başladı.Ben kapattım hesabımı...

Geçmiş olsun. =(

bende kapattım kurtuldum valla. ama dondurma değil tamamen silmek çözüm. yoksa "bi girsem birşey olmaz" diyor insan. bağımlılık resmen :)

Geri