önemli !!!!!!!astralardaki Sorunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aquin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar ben bugün almanyaya mail attım. Ama beni Turkiyeden aradılar ve bu arabalar 1.3 , 1.vitesde zor kalkar, kışın zor çalışır ve çok yakar alırken iyice test etseydiniz dediler, isterseniz bi servise götürün başka bir sorunu varmı baksınlar dediler ,yani yapacak bişi yok ya böyle kullanacağız yada satıp kurtulacağız.

arkadaşlar bendede 2008 opel astra 1.3cdti var cidden bundan önce benim 2000 model opel corsa 1.5 tdi vardı ben o araba ile yaklaşık 700 km gidiyordum küçük depo bide bu araba ile bende 718 gittim en fazla banada bi garip geldi şimdi forumda görünce kıllandım bende... zaten arabayı aldığıma bin pişman oldum bu durumu nasıl halledeceğiz aranızda halleden oldu mu hiç??

benim 1997 model otomatik astram var. araç soğukken çalıştığında "S" ışığı yanıp sönüyor. ve araç kavramıyor. sorun ne olabilir acaba. birde ben yeni konu açamıyorum hala biri bana yardım edebilirmi ? teşkkürler

Son düzenleme:
arkadaşlar bendede 2008 opel astra 1.3cdti var cidden bundan önce benim 2000 model opel corsa 1.5 tdi vardı ben o araba ile yaklaşık 700 km gidiyordum küçük depo bide bu araba ile bende 718 gittim en fazla banada bi garip geldi şimdi forumda görünce kıllandım bende... zaten arabayı aldığıma bin pişman oldum bu durumu nasıl halledeceğiz aranızda halleden oldu mu hiç??
bende 2007 model 1.3 cdti araç var full depo ile 850 km yol gidiyorum
marş motorunda maşallah şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım
yakıtı opetten alın euro dizel

bizimde aynı sorun 98 model bi arabada vardı....şanzımnda biyeri temizlediler opel gerçekte düzeldi...

benim 1997 model otomatik astram var. araç soğukken çalıştığında "S" ışığı yanıp sönüyor. ve araç kavramıyor. sorun ne olabilir acaba. birde ben yeni konu açamıyorum hala biri bana yardım edebilirmi ? teşkkürler

Arkadaşlar yeni astra sedanın çıkması ile birlikte herkes 1.3 cdti ye hücum etmiş durumda eh fiyatlarda cazip..En çok satan megane II dci 1.5 (80 veya 100 bg) lerle neredeyse fiyatlar aynı.Ancak benim kafamda soru işareti var megane için gitmiyor şikayetleri dinliyorken bu ağırlıkta ve bu hacimde bir arabayı hareket ettirmek için epey mazot harcanıyor anlaşılan ..bu arada 1700cc lik dizeli (100bg) talep olursa ithal edeceklermiş ..

al hakkini soke soke

al hakkini soke soke
Güzel bir öneri . Ama opelin anlayış Sattım kurtuldum,olursa bu çok zor.
Aşağıdahi cevaptan bu çıkıyor.

Arkadaşlar ben bugün almanyaya mail attım. Ama beni Turkiyeden aradılar ve bu arabalar 1.3 , 1.vitesde zor kalkar, kışın zor çalışır ve çok yakar alırken iyice test etseydiniz dediler, isterseniz bi servise götürün başka bir sorunu varmı baksınlar dediler ,yani yapacak bişi yok ya böyle kullanacağız yada satıp kurtulacağız.
Evet arkadaşımızında dediği gibi geriye satıp kurtulmak kalıyor.Buda demektirki opelin ne kendi teknolojik konularında ve nede müşteri memnuniyetinde bir araştırma geliştirme ünitesi yok.:confused:

bende 2007 model 1.3 cdti araç var full depo ile 850 km yol gidiyorum
marş motorunda maşallah şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım
yakıtı opetten alın euro dizel

kardeş bende shell veya opetten alıyorum ve yakıtım euro ama ne biliyim ya ben daha fazla yol giderim diye düşünüyordum corsaya kıyasla ama fark yok aynı gidiyorum bakalım başka arkadaşlarda da böyle sorun çıkarsa bende gerekeni yaparım...

bende fazla yakma derdinden muzdaribim daha 650 km bile göremedim 2006 temmuzda almıştım aracımı fazla yakıyor die bir kere servise soktum e6 da servis elemanı ile 50 km gidiş 50 km geliş yol yaptık depoyu tekrar fulledik 11 ytl yakıy aldı normal dediler çıktılar işin içinden şehir içinde yaktıgına biz karışmayız dediler bitirdiler olayı dedim lanet olsun 5 bin ytl fazla werip ekonomik olsun die dizel aldık benzinli ğibi yakıyor verdiğim fazla para bana daha fazla serviz ücreti , parça fiyatı , 2. elde dizelin kaybettiği deger ve sinir olarak geri döndü :cry:

Geri